Polis Şeyda Yılmaz'ın şehadetinin ardından adres bu kez Ankara: Suç makineleri polislere ateş açtı

Polis Şeyda Yılmaz'ın şehadetinin ardından adres bu kez Ankara: Suç makineleri polislere ateş açtı

Şehit polis memuru Şeyda Yılmaz'ın acısı halen tazeyken bir çatışma haberi de Ankara'dan geldi. Polisin "dur" ihtarına uymayan şüpheliler polis memurlarına ateş açtı. Çıkan çatışmada 12 suç kaydı bulunan Serdar K. hayatını kaybetti, 19 suç kaydı olan Muhammet E. yaralandı.

İstanbul Ümraniye'de 22 Eylül'de kendisini yakalamak isteyen polislere direnen Yunus Emre Geçti'nin (19) silahından çıkan kurşunla şehit olan polis memuru Şeyda Yılmaz'ın (27) acısı halen tazeyken bir çatışma haberi de Ankara'dan geldi.

POLİSE ATEŞ AÇTILAR

Altıntağ ilçesinde gece saatlerinde devriye görevinde bulunan İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memurları F.C.Ö. ile H.S., arama kaydı bulunan Serdar K. (18) ve Muhammet E.'ye (22) "dur" ihtarında bulundu.

Şüpheliler içerisinde toplam 4 kişinin bulunduğu otomobille durmadı. Kovalamacada araçtakiler polislere ateş açtı. Polisin de ateşle karşılık verdiği şüpheliler kaçtı.

ARAÇLARI TERK EDİLMİŞ HALDE BULUNDU

Bir süre sonra terk edilmiş halde bulunan otomobilden 1 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Çatışma sırasında yaralanan ve hastaneye götürüldüğü öğrenilen Serdar K. hayatını kaybetti, Muhammet E. ise tedavi edilerek taburcu edildi.

10103285.jpg

SUÇ DOSYALARI KABARIK

Ölen Serdar K.'nın 12, tedavisinin ardından gözaltına alınan M.E.'nin ise 19 suç kaydının bulunduğu öğrenildi. Ekipler kaçan diğer 2 kişiyi ararken, olayla ilgili polis memurları F.C.Ö. ile H.S.'nin ifadesine başvurulduğu belirtildi.

NE OLMUŞTU?

Ümraniye'de İlçe Emniyet Müdürlüğü, "motosiklet hırsızlığı" suçundan yakalandıktan sonra karakoldan firar eden şüphelinin yakalanmasına ilişkin çalışma başlatmıştı.

Hakkında arama ve 26 suç kaydı bulunan Yunus Emre Geçti, Ihlamurkuyu'da kendisini yakalamak isteyen polislere direnmişti.

Geçti, çıkan arbedede polis memurunun silahını alarak etrafa ve polislere ateş açmıştı.

Çıkan çatışmada polis memuru Şeyda Yılmaz, polis memuru Kürşat Hakkı Sarıtepe ile saldırganın annesi P.G. (43) yaralanmıştı.

Şeyda Yılmaz doktorların tüm müdahalelerine rağmen şehit olmuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN