İtalyanlar açıkladı! Galatasaray'a büyük şok: Osimhen dünya devine transfer olacak...

İtalyanlar açıkladı! Galatasaray'a büyük şok: Osimhen dünya devine transfer olacak...

Galatasaray'ın yeni transferi Osimhen için çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Aslan'ın golcü oyuncusunun sezon sonunda dünya devine transfer olacağı iddia edildi.

Süper Lig'in 6. hafta karşılaşmasında deplasmanda konuk olduğu Fenerbahçe'yi 1-3 mağlup eden Galatasaray, ezeli rakibi ile arasındaki puan farkını 5'e çıkarttı. Aslan'ın yeni transferi Osimhen, galibiyette büyük rol oynarken golcü oyuncu hakkında sansasyonel bir iddia ortaya atıldı.

İtalyan basınında yer alan habere göre; Juventus, Galatasaray’da kiralık olarak forma giyen Napoli’nin yıldız golcüsü Victor Osimhen için harekete geçmeye hazırlanıyor.

İtalyan devinin golcü oyuncunun transferi için 75 milyon euroyu gözden çıkarttığı ve yıldız golcünün sarı-kırmızılı takımdaki performansını yakından takip ettiği öne sürüldü.

Juventus’un yanı sıra, Arsenal gibi Premier Lig ekiplerinin de oyuncuyla ilgilendiği ve Osimhen’in rotasının sezon sonunda İngiltere veya İtalya olabileceği öğrenildi. Golcü oyuncu, sarı-kırmızılı forma altında iki maçta iki asiste imza atarak dikkatleri üzerine çekti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN