İsmail Kartal Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? 'Bu sezon hiçbir yerle sözleşme imzalama'

İsmail Kartal Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? 'Bu sezon hiçbir yerle sözleşme imzalama'

Geçen sezon Fenerbahçe ile 99 puan toplayan ancak sarı-lacivertli ekip ile yollarını ayıran tecrübeli teknik adam İsmail Kartal hakkında dikkat çekici bir iddia ortaya atıldı.

Süper Lig'in 6. hafta karşılaşmasında evinde ağırladığı Galatasaray'a 1-3 mağlup olan Fenerbahçe'de sıcak saatler yaşanıyor. Sarı-lacivertli ekipte Jose Mourinho beklentilerin altında kalırken İsmail Kartal hakkında ortaya atılan iddia herkesi şaşırttı.

Derbide Galatasaray karşısında alınan yenilginin ardından Fenerbahçe'de İsmail Kartal sesleri yükselmeye başladı. Mourinho'nun takımdaki geleceği merak konusu olurken İsmail Kartal hakkında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

Ekol TV Spor Müdürü Onur Yıldız'ın aktardığına göre; Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, geçen sezon sarı-lacivertli ekibi çalıştıran ve özellikle derbi maçlarında başarılı sonuçlara imza atan İsmail Kartal ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Koç'un Kartal'a "Bu sezon hiçbir yerle sözleşme imzalama" dediği öne sürüldü.

Yıldız söz konusu iddia hakkında şunları söyledi:

Çok net olmadan böyle iddialarda bulunmam. Aldığım bir duyum, Ali Koç’un İsmail Kartal’a “Bu sezon hiçbir yerle sözleşme imzalama, bir ihtiyacın varsa bana söyle ama herhangi bir kulüple sözleşme imzalama.” dediği şeklinde bir haber geldi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN