Mehmet Yalçınkaya'nın simit tabağının fiyatı dudak uçuklattı! Yarışmacılardan yapması istemişti: Fiyatı şok etti

Mehmet Yalçınkaya'nın simit tabağının fiyatı dudak uçuklattı! Yarışmacılardan yapması istemişti: Fiyatı şok etti

Alanında usta şef Mehmet Yalçınkaya, bu defa da simit tabağının fiyatı ile gündemde bomba etkisi yarattı. Simit tabağını fiyatını duyanlar adeta şaşkınlık geçirdi. İşte konuya ilişkin detaylar…

MasterChef Türkiye’nin ünlü jüri üyesi Mehmet Yalçınkaya, programda yarışmacılara sunarak gündeme getirdiği "Okyanus" isimli imza tabağıyla sosyal medyada tartışma yarattı. İçerisinde deniz mahsulleri bulunan bu yenilikçi tabak, hem estetik hem de fiyatıyla dikkatleri üzerine çekti.

yeni-proje-21.jpg

OKYANUS TABAGI ELEŞTİRİLER ALDI

Yalçınkaya'nın simit üzerine deniz mahsulleri ile hazırladığı tabak, izleyicilerden olumsuz yorumlar aldı. Sosyal medyada birçok kişi, "Okyanus"un sunumunu eleştirerek, bu yaratıcı denemenin uygunluğuna dair soru işaretleri oluşturdu. Ancak şef, bu eleştirilerin ardından tabak yapım aşamasını sosyal medya hesabında paylaşarak merak uyandırdı.

yeni-proje-22.jpg

FİYATI ŞAŞIRTTI

Tüm bu tartışmaların ortasında, "Okyanus" tabagının fiyatı da açıklandı. 1550 TL olarak belirlenen bu fiyat, birçok kişi için oldukça yüksek bulunurken, izleyiciler arasında büyük bir yankı uyandırdı. Yalçınkaya'nın önceki yıllarda sunduğu "Arı" tatlısının da benzer bir eleştiriyle gündeme geldiği düşünülünce, bu yeni imza tabağı için gelecek tepkiler merakla bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN