Kerem Aktürkoğlu Portekiz'e damga vurdu: 3 maçta 2 gol 2 asist

Kerem Aktürkoğlu Portekiz'e damga vurdu: 3 maçta 2 gol 2 asist

A Milli Takım'ın yıldız ismi Kerem Aktürkoğlu, Benfica'da parmak ısırtan bir performansa imza attı. Milli Yıldız, Benfica forması altında 3 karşılaşmada görev alırken takımına 2 gol 2 asistlik katkı sundu.

Galatasaray forması altında gösterdiği performansla 12 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Portekiz devi Benfica'ya transfer olan Kerem Aktürkoğlu, Portekiz devindeki etkileyici performansına devam ediyor.

Santa Clara ve Kızılyıldız karşılaşmalarında takımının galibiyete ulaşmasına büyük rol oynayarak rakip fileleri havalandıran golcü oyuncu, bu kez de Boavista karşısında skor katkısına imza attı.

A Milli Takım'ın yıldız ismi, Benfica’yı Boavista karşısında 1-0 öne geçiren golün asistini yaptı. Milli yıldız, bu golün ardından bir asiste daha imza attı. Yıldız golcü ikinci asistini Orkun Kökçü'ye yaptı. 12 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Benfica'ya transfer olan golcü oyuncu, Portekiz devinde 3 karşılaşmada 2 gol 2 asiste imza atarak dikkatleri üzerine çekti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN