Sezgilerinizin size rehberlik etmesine izin verin! Koç, boğa, ikizler, akrep ve kovalar... İşte 25 Eylül 2024 günlük burç yorumu

Sezgilerinizin size rehberlik etmesine izin verin! Koç, boğa, ikizler, akrep ve kovalar... İşte 25 Eylül 2024 günlük burç yorumu

Bugün yaşayacağınız bir deneyim size neredeyse sihirli görünebilir. Siz birçok şeyde büyülü şeyler görebilme yeteneğine sahip birisiniz. Yine de bugün her zamankinden daha şüpheci olabilirsiniz. Kendinizi olan biteni sorgularken bulabilir ve bu sorgulamanız sizi, deneyimden faydalanmanıza ket vurabilir.

25 EYLÜL 2024 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Benjamin Franklin gibi bir çok kişiye atfedilen, ancak anonim olduğu muhtemel olan bir söz, bugün sizin için de geçerli: “Eğer bir şeyin halledilmesini istiyorsanız meşgul birine sorun.” Bu çok mantıklı.
Meşgul olan biri çok düzenli olmak zorundadır. Her şeyi ya bir yere yazmalı ya da ezberlemelidirler ve yoğun yaşamlarıyla başa çıkmak için bir planları olmalıdır. Bugün, çok sayıda işi nasıl halledeceğinizi kara kara düşünüyor olabilirsiniz, ancak işe organize ve planlı bir şekilde başlarsanız bunu başarabilirsiniz. Günün sonunda gurur duyacağınız çok şey olacak.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Birinin pazarlama numarasına kanmış olduğunuz için kendinizi aptal ya da mahcup hissediyor olabilirsiniz. Elbette o sırada manipüle edildiğinizi bilmiyordunuz. Kendinize çok güveniyor olabilirsiniz ve bu utanılacak bir şey değildir. Utanması gereken tek kişi, sizden faydalanmaya çalışan kişidir. Utanç ya da kendini suçlama duygularına kapılıp olayın peşini bırakmak yerine, konuyu doğrudan ele almalı ve kendinizi savunmalısınız. Bu yöntem her zaman en iyi yaklaşımdır.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Gergin bir durumu yakında iddialı bir şekilde ele almanız gerekebilir. Normalde daha arkadaşça bir yaklaşım benimsersiniz, ancak muhatap olmanız gereken o kişiye fazla yumuşak davranırsanız her şey üstünüze gelebilir. Meseleyi ciddiye almazsanız karşınızdaki kişi adım atmayabilir ve doğru olanı yapmayabilir, bu durumda da iş size kalır. Zeki ve sempatik olduğunuz için güçlü bir lider olma kapasitesine sahipsiniz, ancak bazen patron olmanın herkes tarafından sevilmeyeceğiniz anlamına geldiğini unutmamalısınız.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Bir konuşma yapacak olsaydınız muhtemelen üzerinde uzun süre çalışırdınız. Söylemek istediğiniz her şeyi düşünür ve konuşmanızı duygusal olarak dokunaklı ve güçlü bir şekilde kurgulardınız. Dinleyicilerinizin dikkat kesilmesini ve söylediklerinize inanmasını beklersiniz. Hayatınızdaki bir kişiye söyleyecek çok şeyiniz var ve bu son derece duygusal. Bu kişiyle ne zaman karşılaşacağınızı asla bilemezsiniz. Söyleyeceklerinizi şimdiden yazmanız ve hatta aynada pratik yapmanız akıllıca olabilir. Böylece güçlü bir etki yaratabilirsiniz.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Adil ve/veya kurallara uygun hareket ettiğinizde ve bir başkası hile yaptığında, dürüstlüğünüzle barışık olmanız zor olabilir. Bu adil bir rekabet değildir ve ahlaki açıdan başınızı dik tutabilseniz bile, bir başkası doğru olanı yapmadığı için kaybetmekten endişe duyabilirsiniz. Şu anda dürüst olmayan biriyle uğraşıyor olabilirsiniz, ancak kendi değerlerinizden ödün veremezsiniz. Nihayetinde, her halükarda galip gelmeniz muhtemeldir, ancak kendi standartlarınız ve ahlaki kurallarınız kesinlikle galip gelecektir.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Şansınız sizi eşsiz ve kazançlı bir fırsata götürebilir. Bu, doğru zamanda doğru yerde bulunma ya da doğru kişiye doğru şeyi söyleme meselesi olabilir, ancak oyunu kuralına göre oynarsanız bir umudunuzu gerçeğe dönüştürebilir. Ancak, bunu bir şans olarak değil, gayretli çabalarınız ve sarsılmaz kararlılığınız sayesinde kazandığınız bir fırsat olarak görmeye çalışmalısınız. İsterseniz buna karma deyin. Bunu hak ettiğiniz bir şey olarak görün ve en iyi şekilde değerlendirin.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Son zamanlarda büyük bir fırsatı kaçırdığınızı düşünüyor olabilirsiniz ve bu sizi rahatsız ediyor olabilir. Ne yaptığınızı ve ne yapmadığınızı tekrar tekrar gözden geçiriyor ve nerede yanlış yaptığınızı sorguluyor olabilirsiniz. Durumu zihninizde tekrar tekrar yaşıyor olabilirsiniz, ancak bunun size ne faydası olacak? Hiçbir faydası olmaz; aksine ruh halinizi ve bakış açınızı daha da karartabilir. Bugün yeni bir gün. Sınırlama olmaksızın istediğiniz her şeyi hedefleyebilirsiniz. Hatalar hayat tecrübenizin bir parçasıdır. Oluruna bırakın ve yeniden deneyin.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Bugün veya yakında karşılaşacağınız biriyle anında, anlamlı bir bağlantı kurabilirsiniz. Bu kişi her zamanki arkadaş çevrenizin dışında olabilir, ancak bir sohbet başlatmak ve aradaki bağı devam ettirmek konusunda tereddüt etmemelisiniz. Bu kişi iş yerinden, kafede tanıştığınız veya metroda sohbet ettiğiniz biri olabilir. Eğer size doğru geliyorsa onunla bağlantıyı koparmayın. Formalitelere bağlı kalarak kendinizi sınırlamazsanız yeni ve harika bir arkadaş edinebilirsiniz.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Önemli bir konuda veya projede çok geride kaldığınız için geriliyor olabilirsiniz. Baskı altında olmanıza ve konuya ayıracak uygun zamanınız olmamasına rağmen bugün bu konuyla ilgilenmeye kararlı olabilirsiniz. Fakat bu bir hata olabilir. Tamamladığınız işten gururla ve her şeyi doğru yaptığınıza dair güvenle ayrılabilmeyi tercih edersiniz. Stresli olmadığınız ve işi doğru yapmak için zamanınız olduğu zamana kadar beklemek daha iyi olacaktır.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Bugün çok çalışkan ve üretken olmayı hedeflemiş olabilirsiniz ama belki de kendinizi pek iyi hissetmiyorsunuz. Güçlü bir iş ahlakınız var ve bu yüzden havanızda olmasanız bile kendinizi zorluyorsunuz. Ancak bazen, tembel ve keyfine düşkün olma ihtiyacına boyun eğmek daha iyidir ve bu da o günlerden biri olabilir. Eğer ağırdan alır ve hevesinizin sizi yönlendirdiği şeyleri yaparsanız kendinizi daha iyi hissedersiniz ve işinize koyulduğunuzda da son derece üretken olursunuz.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Dramaya ve belaya eğilimi olan bir arkadaşınız ya da daha büyük olasılıkla bir aile üyeniz olabilir. Bugün bu tanıma uyan bir sevdiğinizden haber alabilirsiniz ve sizi kaotik bir senaryonun içine çekmeye çalışarak olayları dengelemenizi bekleyebilir. Bu kişinin eksantrik davranışlarından hoşlanıyorsanız bunda yanlış bir şey yok, ancak tüm drama ve sorunlardan bıktıysanız, yeni bir standart belirlemeniz gerekir, aksi takdirde bu sizi strese sokmaya devam edecektir. Sizin için en iyisi neyse onu yapın.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Bugün yaşayacağınız bir deneyim size neredeyse sihirli görünebilir. Siz birçok şeyde büyülü şeyler görebilme yeteneğine sahip birisiniz. Yine de bugün her zamankinden daha şüpheci olabilirsiniz. Kendinizi olan biteni sorgularken bulabilir ve bu sorgulamanız sizi, deneyimden faydalanmanıza ket vurabilir. Zihninizi ve kalbinizi açın. İçinizdeki çocuğa dokunun. Hissettiklerinize inanın. Sezgilerinizin size rehberlik etmesine izin verin. Evet, sihir gerçek olabilir ama ona inandığınız sürece.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN