Beşiktaş'a 16 milyon euroluk sağ bek! Kartal bir bombayı daha patlatıyor...

Beşiktaş'a 16 milyon euroluk sağ bek! Kartal bir bombayı daha patlatıyor...

Transfer sezonunda yıldız isimleri kadrosuna katan Beşiktaş, bu kez de 16 milyon euroluk sağ bek oyuncusuna kancayı taktı. Kartal, bir bombayı daha patlatmak için düğmeye bastı.

Süper Kupa'da ezeli rakibi Galatasaray'ı 5-0 mağlup ederek sezona tarihi bir zaferle başlayan Beşiktaş, Süper Lig'de yeni sezonun ilk karşılaşmasında yarın akşam deplasmanda Samsunspor'un konuğu olacak. Zorlu karşılaşmadan zaferle ayrılmayı hedefleyen siyah-beyazlı ekip, savunma hattını güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Gabriel Paulista, Rafa Silva, Ciro İmmobile, Can Keleş ve Emirhan Topçu transferlerinde mutlu sona ulaşan Beşiktaş, bu kez de sağ bek pozisyonuna takviye yapma kararı aldı. Yeni sezonda şampiyonluk yarışında olmayı hedefleyen siyah-beyazlı ekip, 16 milyon euroluk savunma oyuncusuna kancayı taktı.

Giovanni van Bronckhorst yönetiminde yeni sezonda şampiyonluğu hedefleyen Beşiktaş, sağ bek arayışlarını hızlandırdı. Hollandalı teknik adamın raporu doğrultusunda hamlelerini sürdüren siyah-beyazlı ekip, gözünü Roma'ya dikti.,

16 MİLYON EUROLUK SAĞ BEK

Fanatik'te yer alan habere göre; Kartal, İtalya Serie A kulübü AS Roma ile yollarını ayırmaya hazırlanan sağ bek Rick Karsdorp'u gündemine aldı.

Rick Karsdorp - Oyuncu profili 24/25 | Transfermarkt

Siyah-beyazlı ekibin Roma'da forma giyen yıldız futbolcu ile yakın zamanda temas kurulması bekleniyor. Güncel piyasa değeri 5 milyon euro olan 29 yaşındaki sağ bek oyuncusu için bugüne dek toplamda 16 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Hollandalı sağ bek oyuncusu, geçtiğimiz sezon Roma forması altında 28 karşılaşmada görev alırken 3 asiste imza attı. Yıldız savunma oyuncusunun Roma ile olan sözleşmesi 2025 yılının Haziran ayında sona erecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN