Beşiktaş eski aşkına kavuşuyor! Hasan Arat masaya oturup anlaştı. 13 milyon euroyu ödeyip İstanbul'a getiriliyor

Beşiktaş eski aşkına kavuşuyor! Hasan Arat masaya oturup anlaştı. 13 milyon euroyu ödeyip İstanbul'a getiriliyor

Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan siyah-beyazlılarda transfer bombaları üst süte geliyor. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları heyecana boğdu. Beşiktaş eski aşkına kavuşuyor! Hasan Arat masaya oturup anlaştı. 13 milyon euroyu ödeyip İstanbul'a getiriliyor. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon tarihinin en kötü sezonunu geçiren Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst ile bu sezon şampiyonluk yaşamak isteyen siyah-beyazlılarda transfer bombaları peş peşe geliyor. Gelen son dakika haberi ise taraftarları heyecana boğdu. Beşiktaş eski aşkına kavuşuyor! Başkan Hasan Arat masaya oturup anlaştı. 13 milyon euroyu ödeyip İstanbul'a getiriliyor.

BEŞİKTAŞ ESKİ AŞKINA KAVUŞUYOR

Beşiktaş gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarını sürdüyor. Hücum hattını güçlendirmek isteyen siyah-beyazlılarda bir transfer bombası daha gündeme geldi. Akşam'da yer alan habere göre Beşiktaş'ta transfer operasyonunu yürüten İkinci Başkan Hüseyin Yücel, "Muçi giderse Talisca olabilir, daha iyileri de gelebilir. Amartey, Arabistan'a transfer olacak. Wendel'le ilgilenmiyoruz” dedi.

yeni-proje-2024-07-19t091636-587.jpg

HASAN ARAT MASAYA OTURUP ANLAŞTI! 13 MİLYON EUROYU ÖDEYİP İSTANBUL'A GETİRİLİYOR

Yaz transfer dönemine Rafa Silva, İmmobile gibi iddialı isimlerle giriş yapan Beşiktaş'ta yeni takviyeler merak konusu. Transfer operasyonunun başında olan İkinci Başkan Hüseyin Yücel, taraftarları heyecanlandıracak Talisca açıklaması yaptı. TFF seçimiyle ilgili de konuşan Yücel şunları söyledi:

"Biz iki adaya da imza vermedik, ortada durduk. Sonuçta seçilen başkan ile çalışıyorsunuz. Önemli olan şeffaf ve adil bir yönetim anlayışını görmemiz. Daniel Amartey için Suudi Arabistan'dan resmi teklif geldi ve biz kabul ettik. Muçi'nin takımdan ayrılması Talisca ismi gündeme gelebilir. Ama daha iyileri de olabilir. Zenit'ten Wendel'e bir ilgimiz yok. Oyuncuyla ilgili bir temasımız olmadı."

yeni-proje-2024-07-19t091648-403.jpg


Öte yandan Başkan Hasan Arat, Cenk Tosun'un F.Bahçe'ye gitmesiyle ilgili şu yorumu yaptı: "Cenk'in kararına saygı göstermek lazım. Bizim planlarımız başka. Hocamız iki genç oyuncu Semih ve Mustafa'ya şans vermek istiyor."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN