Fenerbahçe yeni transferini Arjantin'de buldu! Kanarya'ya 10 milyon euroluk orta saha...

Fenerbahçe yeni transferini Arjantin'de buldu! Kanarya'ya 10 milyon euroluk orta saha...

2014 yılından bu yana devam eden şampiyonluk özlemini dindirmeyi hedefleyen Fenerbahçe, yeni orta sahasını Arjantin'de buldu.

Jose Mourinho'nun raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, yeni orta sahasını Arjantin'de buldu. Kanarya, 10 milyon euroluk orta saha oyuncusunu kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Geçen sezon Brezilyalı orta saha oyuncusu Fred'in yaşadığı sakatlık nedeniyle orta sahada büyük sorunlar yaşayan Fenerbahçe, bu pozisyona takviye yapma kararı aldı. Orta saha arayışlarına başlayan sarı-lacivertli ekip, gözünü Arjantin'e dikti.

Portekizli teknik adamın sunduğu rapor doğrultusunda takviye çalışmalarını sürdüren sarı-lacivertli ekip, bir transferde daha mutlu sona ulaşmak için geri sayıma geçti.

Levent Mercan, Çağlar Söyüncü, Cenk Tosun, Oğuz Aydın, Saint Maximin, Youssef En-Nesyri ve Sofyan Amrabat'ı kadrosuna katan Fenerbahçe, orta sahasına bir takviye daha yapıyor. Sporx'in Arjantin basınından derlediği habere göre; Fenerbahçe ve Boca Juniors, Cristian Medina transferi için anlaşmaya çok yakın.

Güncel piyasa değeri 10 milyon euro olan 22 yaşındaki Arjantinli orta saha oyuncusu Boca Juniors forması altında 155 karşılaşmada görev alırken 9 gol 11 asiste imza attı.

Fenerbahçe'den Cristian Medina hamlesi - Boca Juniors'un istediği bonservis bedeli | Transfermarkt

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN