İzmirliler müjde bedava dağıtılacak! İzmirli istedi, Cemil Tugay kolları sıvadı: Kapınıza kadar gelecek

İzmirliler müjde bedava dağıtılacak! İzmirli istedi, Cemil Tugay kolları sıvadı: Kapınıza kadar gelecek

Binlerce İzmirliyi yakından ilgilendiren yeni bir gelişme yaşandı. İhtiyaç sahibi binlerce İzmirli vatandaş bu kampanyadan yararlanabilecek. Tam 300 ton ürün ücretsiz dağıtılacak. İşte konuya ilişkin detaylar…

İzmir Büyükşehir Belediyesi, tarım ürünlerinin israfını önlemek ve yoksul ailelere destek olmak amacıyla büyük bir kampanya başlattı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ın önderliğinde, üreticilerin ellerinde kalan 300 ton kavun ve karpuz, ihtiyaç sahiplerine ücretsiz olarak dağıtılacak. Bu önemli yardım, 18 bin ihtiyaç sahibinin kapısına kadar ulaşacak.

yeni-proje-30.jpg

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NDEN SOSYAL YARDIM

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı koordinasyonunda gerçekleştirilecek dağıtımda, Sosyal Yardımlar Şube Müdürlüğü, sosyal araştırmalarla belirlenen yoksul ailelerin listesini kullanarak ürünlerin dağıtımını üstlenecek. Bu adım, hem tarım ürünlerinin israfını önlemeyi hem de yardıma muhtaç ailelere destek olmayı hedefliyor.

yeni-proje-31.jpg

DAYANIŞMA HAREKETİNE KATILDIK

İzmir'in bu örnek kampanyası, geçtiğimiz günlerde Manisa ve Zonguldak'ta gerçekleştirilen benzer dayanışma hareketlerini hatırlatıyor. Manisa’nın Salihli ilçesinde 600 ton kavun ve karpuz, Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde ise 5 ton patlıcan halka ücretsiz olarak dağıtılmıştı. İzmir, bu hareketle hem üreticilere destek veriyor hem de ihtiyaç sahiplerinin yaşam kalitesini artırmayı amaçlıyor.

yeni-proje-33.jpg

ÜCRETSİZ DAĞITIM NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Başkan Tugay’ın talimatıyla alınan 300 ton kavun ve karpuz, sosyal yardım takip sistemine kayıtlı yoksul ailelere ücretsiz olarak ulaştırılacak. İzmir Büyükşehir Belediyesi, bu önemli adımıyla hem tarım ürünlerinin israfını önlemeyi hem de ihtiyaç sahiplerine moral kaynağı olmayı hedefliyor. Dağıtım işlemleri, kısa süre içinde başlayacak ve ihtiyaç sahipleri ürünlerini kapılarında teslim alacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (25)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
25 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN