Burası Alaçatı değil, Samsun! Alaçatı'ya gidemiyorum diye üzülmeyin: Samsun'a yakın olan oraya gidiyor

Yaz mevsiminde milyonlarca insanın akın ettiği Alaçatı’ya gelemediyseniz üzülmeyin! Samsun’a yakın olan Alaçatı’yı özleyince oraya gidiyor! Burası Alaçatı değil, Samsun! Her detayıyla Alaçatı’da gibi hissettiriyor...

Samsun’da Alaçatı atmosferine sahip bu mekan herkesi kendine hayran bırakıyor. Alaçatı’ya gidemeyen buraya gelmeyi tercih ediyor. Yaz tatilinin ilk rotalarından birini Samsun’da arayan buluyor.

Alaçatı'ya gidemiyorum diye üzülmeyin; Samsun'un Yakakent ilçesinde Alaçatı atmosferine sahip, benzersiz bir mekan keşfetmek mümkün. Yakakent sahilinde bulunan Asmaaltı, ziyaretçilerine Ege'nin ünlü tatil beldesini aratmayacak bir deneyim sunuyor.

ALAÇATI HAVASI SAMSUN'DA

Türkiye’nin dört bir yanından tatilcilerin ilgisini çeken Alaçatı, artık Samsun’da da kendine yer buldu. Alaçatı’nın eşsiz atmosferine sahip olan Asmaaltı, Samsun’a yakın olması nedeniyle bölgedeki tatilcilerin gözdesi haline geldi. Öyle ki, Alaçatı’ya gidemeyenler, Ege'nin rahatlatıcı havasını burada soluyarak tatil yapmanın keyfini çıkarıyor.

Yakakent sahilinde yer alan Asmaaltı, estetik dizaynı ve sıcak atmosferiyle Alaçatı’yı aratmıyor. Mekanın her köşesi, ziyaretçilere kendilerini Ege’de hissettirecek şekilde özenle tasarlanmış. Renkli sokakları, taş duvarları ve şık dekorasyonuyla Asmaaltı, tatilciler için adeta bir kaçış noktası. Mekanın girişinden itibaren Alaçatı’nın ruhunu yansıtan detaylar, misafirleri büyülüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN