A Milli Takım'dan Semih Kılıçsoy ve Mustafa Erhan Hekimoğlu kararı

A Milli Takım'dan Semih Kılıçsoy ve Mustafa Erhan Hekimoğlu kararı

TFF, sakatlığı bulunan Semih Kılıçsoy'un A Milli Takım'ın aday kadrosundan çıkarıldığını açıkladı. Ayrıca Mustafa Erhan Hekimoğlu'nun da Ümit Milli Takım'a geçiş yaptığı kaydedildi.

TFF'nin yaptığı açıklamaya göre sol kasığındaki zorlanma şikayetiyle kampa katılan Semih Kılıçsoy'un Galler ve İzlanda maçları süresinde tam olarak iyileşemeyeceğinden dolayı aday kadrodan çıkarıldığı açıklandı.

Ayrıca Beşiktaş forması giyen bir başka oyuncu Mustafa Erhan Hekimoğlu'nun da UEFA Avrupa U21 Şampiyonası Elemeleri'nde İrlanda ve San Marino ile karşılaşacak Ümit Milli Takım'ın aday kadrosuna geçiş yaptığı kaydedildi.

TFF'den yapılan açıklama şu şekilde:

"UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'taki mücadelesine 6 Eylül'de deplasmandaki Galler müsabakasıyla başlayacak A Millî Takımımızın aday kadrosunda değişikliğe gidildi.

Sol kasığındaki zorlanma şikayetiyle A Millî Takım kampına katılan Semih Kılıçsoy'un bir süredir devam eden tedavisi kapsamında yapılan muayene ve tetkikleri tamamlandı. Semih'in sakatlığının A Millî Takımımızın Galler ve İzlanda maçları süresince tam olarak iyileşmeyeceği tespit edildiğinden, oyuncumuzun aday kadrodan çıkarılarak tedavisine kulübünde devam etmesi uygun bulundu.

Ayrıca, Mustafa Hekimoğlu da UEFA Avrupa U21 Şampiyonası Elemeleri'nde İrlanda Cumhuriyeti ve San Marino ile karşılaşacak Ümit Millî Takımımızın aday kadrosuna geçiş yaptı."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN