18 yıl sonra tahliye edilen zanlı 2 ayda 5 evi soydu

18 yıl sonra tahliye edilen zanlı 2 ayda 5 evi soydu

Çorum'da gerçekleşen 5 ayrı hırsızlık olayının şüphelisi, 18 yıl "Dolandırıcılık" suçundan cezaevinde kalan ve yaklaşık 2 ay önce tahliye edilen zanlı çıktı. Zanlının evinden ele geçirilen eşyalar ise şaşkınlık yarattı.

Çorum’da Kale, Bahçelievler ve Gülabibey mahallelerinde gerçekleşen 5 ayrı evden hırsızlık olayları sonrası, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri geniş çaplı bir çalışma başlattı.

10037238.jpg

2 AYDA 5 EVİ SOYDU

22 günlük takibin ardından hırsızlıkların, 18 yıl "Dolandırıcılık" suçundan cezaevinde kalan ve yaklaşık 2 ay önce tahliye edilen G.S. (37) tarafından gerçekleştirildiği tespit edildi.

10037240.jpg

ŞEHİRLERARASI OTOBÜSTE YAKALANDI

Amasya’dan otobüsle Çorum’a geldiği belirlenen G.S., bölge trafik noktasında yakalanarak gözaltına alındı.

10037241.jpg

Şüphelinin üst aramasında 11 bin 240 TL nakit para bulunurken, evinde yapılan aramalarda ise çok sayıda saat, çanta, altın kolye, küpe, bileklik, telefon, tablet, televizyon, ütü, kadın iç çamaşırı, erkek takım elbisesi ve dürbün ele geçirildi. Şüphelinin sorgusu devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN