Büyük umutlarla transfer edilmişti! Fenerbahçe ayrılığı resmen açıkladı: Yeni takımı herkesi şaşırttı...

Büyük umutlarla transfer edilmişti! Fenerbahçe ayrılığı resmen açıkladı: Yeni takımı herkesi şaşırttı...

jose Mourinho'nun raporu doğrultusunda kadrosunu planlayan Fenerbahçe, bir ayrılığı daha resmen duyurdu. Kanarya'nın yıldız isminin yeni takımı herkesi şaşırttı.

Jose Mourinho'nun raporu doğrultusunda kadro planlamasını sürdüren Fenerbahçe, bir ayrılığı daha resmen açıkladı. Kanarya, büyük umutlarla kadrosuna kattığı yıldız ismiyle yollarını resmen ayırdı.

Süper Lig'de 4. hafta müsabakasında evinde ağırladığı Alanyaspor'u 3-0 mağlup eden Fenerbahçe'de hareketli saatler yaşanıyor. Yeni yabancı kuralı nedeniyle kadrosundaki yabancı oyuncu sayısını azaltma kararı alan sarı-lacivertli ekip, sürpriz ayrılığı resmen açıkladı.

Transfer sezonunun başladığı günden bu yana Umut Nayir, Michy Batshuayi, Tiago Çukur, Joshua King, Crespo ve Ferdi Kadıoğlu ve Miha Zajc ile yollarını ayıran Fenerbahçe, bir ayrılığı daha resmen duyurdu.

Kanarya, geçen sezon kış transfer döneminde İtalyan devi Milan'dan 3,5 milyon euro karşılığında kadrosuna kattığı Rade Krunic ile yollarını ayırdı.

Rade Krunic'in menajerinden Zenit iddialarına yanıt

Sarı-lacivertli ekipten yapılan açıklamada "Transfer Bilgilendirme Profesyonel Futbol A Takım Futbolcularımızdan Rade Krunic’in kalıcı transferi konusunda Sırbistan’ın Kızılyıldız Kulübü ile anlaşmaya varılmıştır. Oyuncunun bundan sonraki kariyerinde kendisine başarılar dileriz." ifadeleri kullanıldı.

Fenerbahçe forması altında 22 karşılaşmada görev alan tecrübeli orta saha oyuncusu bu karşılaşmalarda 1 asiste imza atmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN