Minecraft filminden ilk fragman yayınlandı! Resmi tarihi duyuruldu

Merakla beklenen Minecraft filminden ilk fragman yayınlandı! Peki Minecraft filmi ne zaman çıkış yapacak? Tarih verildi...

TUNACAN ATALAY

Dünyaca ünlü video oyunu Minecraft'ın sinema filmi uyarlaması olan "A Minecraft Movie" için ilk resmi tanıtım fragmanı yayımlandı. Aynı zamanda filmin resmi afişi ve hikaye özeti de izleyicilerle paylaşıldı.

Fragmanda, bir grup insanın bir portal aracılığıyla Minecraft dünyasına adım attığı görülüyor. Kendilerini, oyunun bloklu dünyasının daha yüksek çözünürlüklü bir versiyonunda bulan bu grup, liderleri Jason Momoa'nın yanı sıra Danielle Brooks, Sebastian Eugene Hansen ve Emma Myers gibi önemli isimlerden oluşuyor. Ayrıca, filmde Jack Black ve Jennifer Coolidge de kilit rollerde yer alıyor.

MINECRAFT HİKAYESİ NE OLACAK?

A Minecraft Movie Poster

Minecraft evreninde geçen "Minecraft Filmi" için resmi fragman yayımlandı. Filmde, yaratıcılığın yalnızca el becerileri geliştirmek için değil, aynı zamanda hayatta kalabilmek için de gerekli olduğu bu dünya, izleyicilere sıra dışı bir macera vaat ediyor. Jason Momoa'nın canlandırdığı Garrett "Çöp Adam" Garrison, Matt Hansen tarafından canlandırılan Henry, Chloe Myers'ın oynadığı Natalie ve Scarlet Brooks'un hayat verdiği Dawn karakterlerinden oluşan dört uyumsuz kahraman, sıradan sorunlarla boğuşurken kendilerini aniden gizemli bir portal aracılığıyla "Overworld" olarak bilinen garip ve kübik bir diyarda buluyorlar.

Bu büyüleyici dünyada hayatta kalabilmek ve evlerine geri dönebilmek için, hayal gücüne dayanan bu dünyayı keşfetmeleri ve Piglinler ve Zombiler gibi kötücül yaratıklardan korumaları gerekiyor. Karşılaştıkları bu tehlikelerle başa çıkmak için beklenmedik bir uzman "crafter" olan Steve (Jack Black) ile güçlerini birleştiriyorlar. Bu beş karakterin bir araya gelerek çıktıkları macera, her birinin yaratıcı yönlerini yeniden keşfetmelerini ve cesur olmalarını gerektirecek. Nihayetinde, gerçek dünyada başarılı olabilmek için sahip oldukları bu benzersiz yetenekler, onların en büyük güçleri haline gelecek.

Jared Hess'in (Nacho Libre, Napoleon Dynamite) yönetmenliğini üstlendiği Minecraft Filminin yapımcılığını Roy Lee, Jon Berg, Mary Parent, Cale Boyter, Jason Momoa, Jill Messick, Torfi Frans Olafsson ve Vu Bui üstleniyor. Todd Hallowell, Kayleen Walters, Brian Mendoza, Jonathan Spaihts, Pete Chiappetta, Andrew Lary ve Anthony Tittanegro ise filmin yürütücü yapımcıları arasında yer alıyor.

TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK SATAN OYUNU UNVANINI ELİNDE TUTUYOR

Minecraft Mob Vote mayhem – Trojan Messenger

Minecraft, bugüne kadar 300 milyondan fazla kopya satarak tüm zamanların en çok satan video oyunu unvanını elinde tutuyor. Mojang Studios tarafından ilk olarak 2011 yılında piyasaya sürülen oyun, hala dünya çapında büyük bir popülerliğe sahip ve her ay 140 milyon aktif oyuncuyla yoluna devam ediyor. Yaratıcılığı ön planda tutan bu oyun, oyunculara nesneler yapma ve yapılar inşa etme olanağı sunarken, hayatta kalma modunda ise savaş unsurları içeriyor. Minecraft, birçok kişi tarafından tüm zamanların en iyi video oyunlarından biri olarak kabul ediliyor. Bu film, franchise’ın yeni bir alanı olsa da, oyun daha önce Telltale Games’in Minecraft: Story Mode gibi yan oyunlarla genişletilmişti.

Minecraft Filmi, 2 Nisan 2025'te uluslararası çapta gösterime girecek ve 4 Nisan 2025'te Kuzey Amerika'da sinema ve IMAX salonlarında izleyiciyle buluşacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN