6 Şubat depremini daha önceden bilmişti! Ünlü astrolog açıkladı: Türkiye'yi bekleyen 3 felaket daha var

6 Şubat depremini daha önceden bilmişti! Ünlü astrolog açıkladı: Türkiye'yi bekleyen 3 felaket daha var

Asrın felaketi 6 Şubat Kahramanmaraş depremini daha öncesinde bilen ünlü astrolog yeni öngörülerini açıkladı. Türkiye'yi yeni felaketlerin beklediğini söyleyerek, 3 felaket daha duyurdu. İşte o felaketler...

Kahramanmaraş depremini aylar öncesinden öngören ünlü astrolog yeni öngörülerini paylaştı. Türkiye'yi bekleyen diğer 3 felaketi paylaşan astrolog, ülke gündeminde yerini aldı. Tarih vererek yeni felaketlerden bahsetti. İşte o felaketler...

O TARİHLERE DİKKAT

Türkiye'yi bekleyen felaketler hakkında açıklamalar yapan ünlü astrolog Ayça Aydın, gazeteci Sercan Kahveci'nin sunduğu Çıkış programına konuk oldu. Programda yaptığı açıklamalarda 'Yeni Ay' tutulmasından bahsederek korkutan haberi verdi. Yeni Ay'ın 3 Eylül - 4 Eylül 2024 tarihleri arasında başlayacağını belirten Aydın, bu süreci 'Hasat Ayı' olarak nitelendirdi.

15052024111620-18925-23327.jpg

EKONOMİYİ SALLAYACAK

Yeni Ay'ı işaret eden Aydın, asıl krizlerin eylül ayında başlayacağını söyledi. İletişim, ticaret ve teknolojiyi etkileyeceği belirtilen bu olayın, ülkemiz için ekonomiyi ve dış politikayı yansıttığını açıkladı. Etkisinin ekonomi üzerinde çok etkili olacağı, günümüzde bir ekonomik krizin olmadığından bahsetti.

2020 yılından bir örnekle Satürn ile Yeni Ay arasında bir kavuşum gerçekleştiğini söyleyen Aydın, "O zaman 'Ben geliyorum, halk arasında büyük ayrıştırmalar yaratacağım, ekonomiyi sallayacağım' mesajını vermişti. Gazze, Lübnan, Yemen derken dünya fazlasıyla karışmaya başladı. Eylül ve ekimde iki kritik tutulmamız var. İlk defa Balık burcundaki tutulmaya Venüs eşlik ediyor olacak. Bu uzun zamandır gerçekleşmiyordu." sözlerini kullandı.

ekran-alintisi.png

"22 YILLIK SERÜVENDE SONA GELİNECEK"

Program sunucusu Kahveci'nin 'Sonlanmaya giden ne var?' sorusuna cevap veren Aydın, siyasetin yüzünde değişikliğe gidileceğine dair bir öngörüde bulundu. Değişimin yöneticileri de etkileyebileceğinden bahsederek, 2 aydır kabinedeki değişimleri işaret etti.

Beklenen değişimin bu olmadığını söyleyen Aydın, "Kast ettiğimiz 22 yıllık bir serüvende sona gelindiğini de ifade ediyor. Türkiye için en büyük dönüm noktası 2028’li yıllar. Enerjiler devleti temsil eden kişilerin kafa karışıklıkları yaşadıkları, sonlanma enerjisinin aktif çalıştığını bize gösteriyor. Başak Yeni Ay’ından en çok Bakan Şimşek’i konuşacağız. Maliyeden açıklanacak bazı kararlar gündemimize düşecek." ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN