O belediyelerden müjde geldi! KPSS 60 puan ile memur alımı başladı! Kadın ve erkek memur alımı yapılacak

O belediyelerden müjde geldi! KPSS 60 puan ile memur alımı başladı! Kadın ve erkek memur alımı yapılacak

KPSS sınav sonuçlarının belli olması ile birlikte adaylarda yeni ilanları gözden geçirir oldu. KPSS 60 puanı bulunanlara müjde verildi. Bu belediyeler personel alımı için düğmeye bastı. KPSS 60 puanı bulunan adayların bazı şartları sağlaması ile birlikte personel kadrosuna yerleşebileceği aktarıldı. İşte belediye personel alım detayları…

Belediyeler farklı alanlarda personel alımlarına devam ediyor. KPSS sınav sonuçlarının açıklanması ile birlikte adaylar güncel ilanları yakından takip etmektedir. Ağrı ve Niğde Belediyesi bünyesinde yapılacak personel alımları için adayların KPSS 60 puan şartını sağlaması gerekmektedir. İşte belediye personel alım detayları…

MEMUR ALIMI YAPILACAK

KPSS sınavına girdikten sonra kamu kurumlarında çalışmak isteyenlere sevindiren haber geldi. Türkiye'de her yıl binlerce kişi KPSS sınavına hazırlanırken düşük puan ile yapılan memur alımları dikkat çekiyor. Ağrı Eleşkirt Belediye Başkanlığı ve Niğde Alay Belediye Başkanlığı en az KPSS 60 puan şartını sağlayan adaylar için yeni ilanlarını duyurdu.

60 PUANLA ALIM YAPILACAK

Niğde Alay Belediye Başkanlığı tarafından yapılacak muhasebe alımları için adayların KPSS 60 puan şartını sağlaması gerekmektedir. Adayların lisans düzeyinde eğitim veren fakültelerin muhasebe, finans yönetimi, muhasebe ve finansman, maliye, denetim ve işletme bölümlerinden mezun olması gerekmektedir. Adayların en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olması gerekiyor.

personel-kapak-4.jpg

Ağrı Eleşkirt Belediye Başkanlığı bünyesinde yapılacak Sağlık teknikeri alımları için adaylardan P3 60 puan şartı isteniyor. Hem erkek hem de kadın kadrosunda alım yapılacaktır. Adayların tıbbi laboratuvar teknikeri, ambulans ve acil bakım teknikerliği, ameliyathane önlisans programlarından mezun olması gerekmektedir.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Niğde Alay Belediye Başkanlığı ve Ağrı Eleşkirt Belediye Başkanlığı kapsamında gerçekleştirilecek personel alımları için adayların KPSS puan şartını sağlaması gerekmektedir. Belediye bünyesinde yapılacak alım detayları belediyenin resmi internet sitesi üzerinde paylaşılmaktadır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN