İşte Narin’in amcasını tutuklatan korkunç beş iddia! 8 yaşındaki Narin hala bulunamadı

İşte Narin’in amcasını tutuklatan korkunç beş iddia! 8 yaşındaki Narin hala bulunamadı

Narin hakkında günden güne önemli gelişmeler paylaşılıyor. Günlerdir aranan 8 yaşındaki Narin hala bulunamasa da bulunmaya oldukça yakın. Narin olayı üzerine geçtiğimiz günlerde tutuklanan amcası hakkında 5 korkunç iddia paylaşıldı. İşte o iddialar...

BURAK ÖZTOPRAK

Kaybolmasının ardından günler geçen Narin hakkında arama kurtarma süreci devam ediyor. Bu süreçte amcası en büyük şüphelilerden birisi olarak tutuklama kararı çıkartıldı. Narin'in amcası hakkındaki 5 korkunç iddia gündeme bomba gibi düştü. İşte o iddialar...

ARAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde 21 Ağustos'ta kaybolan sekiz yaşındaki Narin Güran’dan hala bir iz bulunamazken, olayla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında Narin’in amcası Salim Güran tutuklandı. Peki, bu tutuklama kararına yol açan şüpheler nelerdi? İşte soruşturmayı şekillendiren beş önemli iddia.

Türkiye’nin gözünü çevirdiği Diyarbakır’ın kırsal mahallelerinden Tavşantepe’de, sekiz yaşındaki Narin Güran’ın kayboluşunun üzerinden iki hafta geçti. En son öğleden sonra arkadaşlarıyla birlikte eve dönerken görülen küçük Narin, kestirme bir yola girmesiyle birlikte bir daha kendisinden haber alınamadı. O günden bu yana köyde süren arama çalışmaları ve soruşturma, sonunda Narin’in amcası Salim Güran’ın tutuklanmasıyla yeni bir boyuta taşındı.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, amcanın tutuklanmasına dair yaptığı açıklamada, “Amcasının aracında bulunan DNA örnekleri kuvvetli bir şüphe yarattı” dedi ve soruşturmanın sağlıklı bir şekilde devam etmesi için sürecin dikkatle takip edilmesi gerektiğini vurguladı. Narin’e dair bir yayın yasağı olmasına rağmen, özellikle hükümete yakın medya kuruluşlarının olaya dair iddiaları gündeme taşımaya devam etmesi dikkat çekiyor. Peki, amca Salim Güran’ın tutuklanmasına neden olan şüpheler nelerdi?

66d5b43c497c7580eecacae2.webp

1) ARAÇTA NARİN’E AİT DNA ÖRNEKLERİ BULUNDU

Salim Güran’ın otomobilinde yapılan aramalarda, kayıp kız çocuğu Narin’e ait DNA örneklerine ulaşıldı. Ancak bu DNA örneklerinin araçta ne zaman ve nasıl biriktiği hala soru işareti. Amca Güran, küçük kızın arabasına hiç binmediğini, bazen kapıları açık bıraktığını ifade ederek bu durumu açıklamaya çalıştı.

s-fe057aec0b41e3c41204c84af94cebf50d5a783c.jpg

2) KAYBOLDUĞU GÜN AMCANIN KÖYDEN AYRILMASI VE TELEFONUNUN KAPANMASI

Bazı basın kuruluşlarında yer alan iddialara göre, Narin kaybolduktan kısa süre sonra amcası Salim Güran köyden ayrıldı ve o süreçte telefonunun kapalı olduğu tespit edildi. Güran, telefonunun çekmediğini öne sürdü, ancak telefonundaki tüm arama ve mesaj geçmişini silmiş olması şüpheleri artırdı. Bu duruma dair sorgulamada, kardeşinin cephanelik yakalandığında tanıdık arayışıyla ilgili mesajlaşmaları sildiğini belirtti.

maxresdefault.jpg

3) “SANA BÜYÜK BİR ACI YAŞATACAĞIM” TEHDİDİ

Bazı iddialara göre, Salim Güran’ın Narin’in babasına, “Sana öyle bir acı yaşatacağım ki, ömür boyu unutmayacaksın” dediği öne sürüldü. Amca bu iddiayı reddederken, bu tehdit ifadesi de şüphelerin merkezine oturdu.

amca.webp

4) ARACINDA BATTANİYEYE SARILI BAYGIN NARİN GÖRÜLDÜ İDDİASI

Bir benzin istasyonu çalışanı tarafından sosyal medya üzerinden yapılan bir yorum da soruşturmanın seyrini etkileyen gelişmelerden biri oldu. Çalışan, Salim Güran’ı köyden hızla çıkarken gördüğünü ve aracın ön koltuğunda koyu kahverenginde bir battaniyeye sarılı, baygın halde bir çocuğun bulunduğunu iddia etti. Bu ifade, soruşturma dosyasına giren en kritik tanıklıklardan biri olarak kaydedildi.

kayip-narin-bulundu-mu-bakan-tunctan-aciklama-narin-guranin-amcasi-neden-tutuklandi.webp

5) ARAÇTA İDRAR, KAN VE KUSMUK İZLERİ

Son olarak, amcanın aracında yapılan detaylı incelemelerde Narin’e ait olduğu iddia edilen idrar, kan ve kusmuk izlerine rastlandığı ileri sürüldü. DNA eşleşmelerinin bu kalıntılarla uyuştuğu belirtilirken, bu bulgu tutuklama kararında etkili oldu.

son-dakika-kayip-narin-guran-in-amcasi-gozaltina-alinmisti-cok-konusulacak-gelisme-aracindan-alinan-dna-ornegi-eslesti-2503.jpg

ARAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Jandarma ekipleri, Narin’in kaybolduğu bölgedeki mezarlıklar dahil olmak üzere geniş çaplı arama çalışmalarını sürdürüyor. Özellikle yakın dönemde defnedilen mezarlarda yer altı görüntüleme cihazları kullanılarak incelemeler yapılıyor.

Narin’in akıbeti hala belirsizliğini korurken, köydeki endişeli bekleyiş devam ediyor. Soruşturma ise tüm detaylarıyla titizlikle sürdürülüyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (15)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
15 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN