Galatasaray'ın Osimhen transferi dünya basınında: Bomba bir hamle

Galatasaray'ın Osimhen transferi dünya basınında: Bomba bir hamle

Galatasaray'ın Victor Osimhen transferi dünya çapında büyük bir yankı uyandırdı. Uluslararası basında transfer için çarpıcı yorumlar yapılırken, "Bomba bir hamle", "Cesur bir adım" gibi ifadeler kullanıldı.

Galatasaray, Süper Lig ve Avrupa'da büyük bir etki yaratacak dev bir transfere imza attı. Napoli'nin yıldız golcüsü Victor Osimhen, 100 milyon euro değerindeki transferiyle sarı-kırmızılı renklere katıldı. Transferin açıklanmasının ardından dünya basını, bu önemli hamleye geniş bir yer ayırdı ve çarpıcı ifadelerle olayın büyüklüğünü vurguladı.

Marca: "Osimhen'in Galatasaray'a transferi, yaz transfer döneminin sonuna damgasını vurabilecek 'bomba' bir hamle. Bu transfer her şeyin biraz olduğu bir dönemi özetliyor."

Eurosport: "Osimhen'in uzun süren bekleyişi nihayet sona erdi. Türkiye'de, bir başka eski İtalyan ligi yıldızı Mauro Icardi ile birlikte oynayacak."

MaisFutebol: "Galatasaray, Osimhen transferini doğruladı. Osimhen, PSG, Real Madrid ve Chelsea gibi büyük kulüplerle anılmıştı."

Corriere Della Sera: "Osimhen, Türkiye'ye ulaştı. Havalimanında kendisini karşılayan taraftarlarla Galatasaray marşını söyledi."

90Min: "Galatasaray, Victor Osimhen'i kiralamak için şaşırtıcı bir anlaşmayı tamamladı."

Spazio Napoli: "Mertens, Osimhen ile yeniden buluşuyor."

The Sun: "Türkiye şampiyonu Galatasaray, Osimhen'i sezon sonuna kadar kiralamak için cesur bir adım attı."

RMC Sport: "Yaz transfer döneminin en çok ses getiren hamlelerinden biri olarak değerlendirilen bu transfer, Avrupa'nın en çok konuşulan transferlerinden biri oldu."

Fussball Transfer: "Galatasaray, Napoli'deki kaos ortamında transferi gerçekleştiremeyen bir golcüden kazançlı çıkarak mükemmel bir transfere imza attı."

II Mattino: "Galatasaray, Napoli'den Victor Osimhen'i transfer etti. Gece saat 03.30'da binlerce taraftar, Osimhen'i havalimanında krallar gibi karşıladı."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN