Beşiktaş eski aşkına geri dönüyor! Hasan Arat 30 milyon euroluk Hollandalı yıldızı geri getiriyor: Hayırlı uğurlu olsun

Beşiktaş eski aşkına geri dönüyor! Hasan Arat 30 milyon euroluk Hollandalı yıldızı geri getiriyor: Hayırlı uğurlu olsun

Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Takımdan birçok yıldızı göndermeye hazırlanan siyah-beyazlı yönetim, forvet arayışına devam ederken sıcak bir gelişme yaşandı. Beşiktaş eski aşkına geri dönüyor! Başkan Hasan Arat 30 milyon euroluk Hollandalı yıldızı geri getiriyor. Taraftarlar bu ismi duyunca stada akın edecek. Hayırlı uğurlu olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon tarihinin en kötü sezonunu geçiren Beşiktaş, gelecek sezon için transfer mesaisine başladı. Hücum hattın sorunlar yaşayan siyah-beyazlılarda forvet arayışı devam ederken sürpriz bir gelişme yaşandı. Beşiktaş eski aşkına geri dönüyor! Başkan Hasan Arat 30 milyon euroluk Hollandalı yıldızı geri getiriyor. Taraftarlar bu ismi duyunca stada akın edecek. Bu sezon gol kralı belli oldu. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.

BEŞİKTAŞ ESKİ AŞKINA GERİ DÖNÜYOR! İLK TEMAS KURULDU

Beşiktaş gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalara başladı. Gol atma sorunu yaşayan siyah-beyazlılar sonunda aradığı forveti buldu. Fotospor'da yer alan habere göre siyah-beyazlılar, eski futbolcuları Hollandalı yıldız Wout Weghorst transferi için harekete geçti.

yeni-proje-16.jpg

HASAN ARAT HOLLANDALI GOLCÜSÜNÜ GERİ GETİRİYOR

Geçtiğimiz sezonu Hoffenheim'da kiralık olarak geçiren ve bonservisi Burnley’de olan Wout Weghorst, Beşiktaş'ın radarına girmiş durumda. 31 yaşındaki Hollandalı golcü için siyah-beyazlı yönetim ilk teması kurdu. Başkan Hasan Arat'ın bu transferi yakından takip ettiği ve istediği kaydedildi.

yeni-proje-17.jpg

WOUT WEGHORST KİMDİR?

7 Ağustos 1992 tarihinde Borne'de dünyaya gelen Wout Werghorst, altyapı kariyerinde NEO Borne, DETO ve Willem II'de top koşturdu. Profesyonel futbol kariyerine DETO'da start veren deneyimli futbolcuyu daha sonra FC Emmen, Heracles Almelo, AZ Alkmaar, Wolfsburg, Burnley, Beşiktaş ve Manchester United'da da izleme imkanı bulduk.

Hollanda A Milli Takımı'nda 32 maçta 10 gol kaydeden 31 yaşındaki santrfor, 1 maça çıktığı Hollanda U-21 Milli Takımı'nda ise rakip fileleri 1 kez havalandırdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN