Doğu Ekspresi seferleri başlıyor! Fiyatlar ve tarihler belli oldu: Yılbaşından sonra zam kapıda

Doğu Ekspresi seferleri başlıyor! Fiyatlar ve tarihler belli oldu: Yılbaşından sonra zam kapıda

Kış mevsiminin vazgeçilmezi Doğu Ekspresi seferleri başlıyor! Hem fiyatlar hem de tarihler belli oldu! Yılbaşından sonra zam kapıda...

Turistik Doğu Ekspresi, doğanın büyüleyici manzaraları eşliğinde unutulmaz bir tren yolculuğu sunmaya devam ediyor. 2024-2025 sezonu için bilet fiyatları ve sefer saatleri de açıklandı.

SEFERLER ARALIK VE MART ARASINDA

Turistik Doğu Ekspresi seferlerine yeniden başlıyor - Güncel Haberler

Bu özel tren, 23 Aralık 2024 ile 28 Şubat 2025 tarihleri arasında, Ankara’dan her pazartesi, çarşamba ve cuma günleri hareket edecek. Kars’tan dönüş seferleri ise 25 Aralık 2024 ile 2 Mart 2025 tarihleri arasında, çarşamba, cuma ve pazar günlerinde yapılacak. Toplamda 60 sefer gerçekleştirilmesi planlanıyor; 30’u Ankara’dan Kars’a, 30’u ise Kars’tan Ankara’ya olmak üzere düzenlenecek.

Doğu Ekspresi'nde fiyatlar uçtu: 25 bin liralık tur fiyatı için Bakanlığa çağrı! 'Elimizde etkili bir çözüm var, gitmemek...' - Finans haberlerinin doğru adresi - Mynet Finans Haber

Yolculuk sırasında Ankara-Kars yönünde tren, Erzincan ve Erzurum duraklarında geziler için mola verecek. Kars-Ankara yönünde ise tren, İliç, Divriği ve Sivas istasyonlarında durarak yolcularına bu tarihi noktaları keşfetme fırsatı sunacak.

Doğu Ekspresi'nin popüler durağı Erzincan'da kış manzaraları

Turistik Doğu Ekspresi trenleri, sekiz yataklı ve bir yemekli vagondan oluşuyor. Her bir vagonda 10 kompartıman bulunuyor ve her kompartıman iki kişilik yatak kapasitesine sahip. Toplamda 160 kişilik yolcu kapasitesi olan tren, konforlu bir seyahat deneyimi sunuyor.

BİLET NASIL ALINIR?

Bilet satın almak için TCDD'nin resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz. Yataklı vagon fiyatları, tek yön için KDV dahil 10.500 TL'den başlıyor ve yılbaşından sonra fiyatlar 13.000 TL'ye çıkacak. Yolculuk için erken rezervasyon yaptırmak, bu eşsiz deneyimi daha avantajlı hale getiriyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN