Galatasaray tarihi rekora hazırlanıyor

Galatasaray tarihi rekora hazırlanıyor

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, bu akşam evinde Kasımpaşa'yı konuk edecek. Aslan, karşılaşmadan zaferle ayrılması halinde tarihi bir rekora imza atacak.

Süper Lig'e 6'da 6 yaparak başlayan Galatasaray, bu akşam evinde Kasımpaşa'yı konuk edecek. İstanbul derbisinden zaferle ayrılmayı hedefleyen sarı-kırmızılı ekip, tarihi bir rekora imza atmaya hazırlanıyor.

Okan Buruk yönetiminde son iki sezonda şampiyonluk ipini göğüsleyen Galatasaray, bu sezon 6'da 6 yaparak Süper Lig tarihindeki en iyi sezon başlangıcını yeniledi. Aslan, bu akşam evinde ağırlayacağı Kasımpaşa'yı yenmesi halinde rekor kıracak.

Hollandalı teknik adam Frank Rijkaard yönetiminde 2009-2010 sezonunda 6'da 6 yaparak en iyi sezon başlangıcını yapan Galatasaray, bu sezon da 6'da 6 yaparak bu başarıyı tekrarladı.

Buruk yönetimindeki sarı-kırmızılı ekip, bu akşam Kasımpaşa karşılaşmasından zaferle ayrılması halinde Süper Lig tarihinin en iyi sezon başlangıcına imza atacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN