Ayağından vurulmuştu: Serhat Akın'a saldıran 4 şüpheliden 2'si yakalandı

Ayağından vurulmuştu: Serhat Akın'a saldıran 4 şüpheliden 2'si yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, eski milli futbolcu Serhat Akın'a düzenlenen silahlı saldırıyla ilgili olaya karışığı tespit edilen 4 kişiden 2'sinin yakalandığını açıkladı.

İstanbul'un Beykoz ilçesine bağlı Kavacık Mahallesi, Şehit Teğmen Ali Yılmaz Sokak'ta eski milli futbolcu ve spor yorumcusu Serhat Akın'ın "Spots Digitale" adlı YouTube kanalındaki yayının ardından stüdyodan ayrıldığı sırada silahlı saldırıya uğrayarak ayağından vurulması olayına ilişkin yeni bir gelişme yaşandı.

4 ŞÜPHELİDEN 2'Sİ YAKALANDI

İstanbul Emniyet Müdürlüğünce yürütülen çalışmalar neticesinde olayı gerçekleştiren motosikletin olay yerinde bulunan bir araçla birlikte hareket ettiği tespit edildi. Olaya karıştığı belirlenen E.Ü., M.A., O.D. ve O.M isimli şahıslardan yardım ve yataklık yapan E.Ü. ve M.A. yakalandı. Motosikleti kullanan O.M. ile silahı ateşleyen O.D. isimli şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar ise devam ediyor.

10127441.jpg
Silahı ateşleyen O.D.'ye (fotoğrafta) yönelik yakalama çalışmaları sürüyor

Sosyal medya hesabından operasyona ilişkin detayları paylaşan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Beykoz ilçesi Kavacık Mahallesinde futbol yorumcusu Serhat Akın’ın yaralanması olayı ile ilgili olarak İstanbul Emniyet Müdürlüğümüzce yürütülen çalışmalar neticesinde:

Olayı gerçekleştiren motosikletin olay yerinde bulunan bir araçla birlikte hareket ettiği belirlenmiş, şüpheli şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar başlatılmıştır.

Olaya karışanların E. Ü., M.A., O. D. ve O.M. adlı şahıslar olduğu tespit edilmiştir. Yardım ve yataklık yapan E.Ü. ve M.A. yakalanmıştır.

10127440.jpg
Motosikleti kullanan O.M.'yi (fotoğrafta) yakalama çalışmaları devam ediyor

Motosikleti kullanan O.M. ve silahla ateş eden O.D. isimli şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar ise devam etmektedir.

Konu ile ilgili yürütülen tahkikat işlemleri titizlikle sürdürülmektedir."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN