Serhat Akın'ın saldırıya uğradığı an kamerada: Saniye saniye kaydedildi

Eski futbolcu ve spor yorumcusu Serhat Akın'ın dün akşam saatlerinde uğradığı silahlı saldırının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde koşarak gelen saldırganın silahla ateş açtıktan sonra motosikletle olay yerinden kaçtığı anlar yer aldı.

İstanbul'un Beykoz ilçesine bağlı Kavacık Mahallesi, Şehit Teğmen Ali Yılmaz Sokak'ta eski Fenerbahçeli futbolcu ve spor yorumcusu Serhat Akın, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin silahlı saldırısına uğradı.

10118460.jpg

Sports Digitale adlı YouTube kanalındaki Fenerbahçe-Union Saint Gillioise maçı yayının ardından stüdyodan ayrıldığı an gerçekleşen saldırıda ayağından vurulan Akın'ın Ataşehir'deki özel bir hastanede tedavisi sürüyor.

10118398.jpg

SALDIRI ANI KAMERADA

Olay anı, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, Akın’ın yanında bulunan kişiyle birlikte binadan çıktığı sırada hızla koşarak gelen bir saldırganın silahla ateş açıp motosikletle olay yerinden kaçtığı anlar yer aldı.

4545454.jpg

Son dönemde Fenerbahçe yönetimi, Ali Koç ve Acun Ilıcalı hakkında sert eleştiriler yapan Akın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Program çıkışı ayaklarıma sıktılar, son sözümüz Fenerbahçe” ifadelerini kullanmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN