Fenerbahçe'den 'Serhat Akın' açıklaması

Fenerbahçe'den 'Serhat Akın' açıklaması

Fenerbahçe, uğradığı silahlı saldırı sonucunda yaralanan Serhat Akın hakkında açıklama yayınladı.

Fenerbahçe, önceki gün uğradığı silahlı saldırı sonucunda yaralanan ve hastaneye kaldırılarak ameliyata alınan eski futbolcusu Serhat Akın hakkında açıklama yayınladı.

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Ali Alper Alpoğlu, eski milli futbolcu Akın'a yapılan silahlı saldırıyla ilgili iftiralara karşı hukuki işlem başlattıklarını açıkladı.

Alpoğlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Eski futbolcumuz Serhat Akın’a yönelik menfur saldırının, bazı odaklar tarafından kulübümüzle ilişkilendirilmeye çalışıldığı görülmektedir. Fenerbahçe Spor Kulübü olarak bu alçakça iftiraları ortaya atan tüm şahıslar hakkında her türlü hukuki işlemlere başladığımızı kamuoyunun bilgisine sunuyorum. Serhat Akın’a yapılan saldırıyı tekrar lanetliyor, faillerinin ve arkasındakilerin en kısa sürede adalet önünde hesap vermelerini bekliyoruz."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN