Jose Mourinho'dan şok karar! Antalyaspor karşısında kadro değişiyor

Jose Mourinho'dan şok karar! Antalyaspor karşısında kadro değişiyor

Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Antalyaspor deplasmanına çıkacak olan Fenerbahçe'de teknik direktör Jose Mourinho, ilk 11 için kararını verdi. Sarı-Lacivertlilerde Portekizli teknik adam iki kilit oyuncusunu Antalya'ya karşı oynatmayacak.

Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk için mücadele veren Fenerbahçe'de 7. haftada oynayacağı Antalyaspor maçı için hazırlıklar tamamlandı. Akdeniz ekibiyle bugüne kadar karşılaştığı 56 lig mücadelesinde 37 kez sahadan galibiyetle ayrılan Sarı-Lacivertliler rakibine 8 kez mağlup olurken, 11 mücadele ise beraberlikle sonuçlandı. Kanarya, bu maçlarda 102 kez gol sevinci yaşarken, kalesinde ise 47 gol gördü. Portekizli ünlü teknik direktörü Jose Mourinho ile Süper Lig'de şampiyonluğu hedefleyen Fenerbahçe'de gözler Antalyaspor ile oynanacak karşılaşmanın kadrosuna çevrildi. Geçtiğimiz hafta Galatasaray karşısında alınan 3-1'lik derbi mağlubiyetinin ardından UEFA Avrupa Ligi'nde Union Saint-Gilloise'i 2-1 mağlup eden Sarı-Lacivertliler, Akdeniz ekibi karşısında alacağı galibiyetle ritim yakalamak istiyor. Teknik direktör Jose Mourinho, Galatasaray derbisinde etkisiz bir performans gösteren ve taraftarlar tarafından eleştirilen Dusan Tadic ve Edin Dzeko ikilisine Antalyaspor mücadelesinde şans vermeyecek. Bu ikilinin yerine Sarı-Lacivertli ekipte sahada İrfan Can Kahveci ve En-Nesyri görev yapacak.

İşte Fenerbahçe'nin muhtemel 11'i

Livakovic, Osayi, Çağlar, Becao, Oosterwolde, Amrabat, Fred, İrfan Can Kahveci, Maximin, Szymanski, En-Nesyri

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN