Borsada bu hisseleri alan yaşadı! İşte bu haftanın en çok kazandıran hisseleri... Onları alan kaybetti

Borsada bu hisseleri alan yaşadı! İşte bu haftanın en çok kazandıran hisseleri... Onları alan kaybetti

Borsa yatırımcıları, hisseleri yakından takip etmeye devam ediyor! Ancak bu hisseleri alanlar haftayı mutlu kapattı! O hisseleri alanlar ise kaybetti! İşte haftanın en çok kazandıran hisseleri...

Bu hafta Borsa İstanbul, yatırımcılarına en çok kaybettiren yatırım aracı olarak dikkat çekti. Mali Endeks haftayı yüzde 1,26'lık artışla 11.425,56 puana çıkarak kapatırken, Hizmetler Endeksi yüzde 3,92 gerileyerek 9.312,38 puana düştü. Sanayi Endeksi yüzde 2,48 değer kaybederek 12.919,61 puana gerilerken, Teknoloji Endeksi de yüzde 1,72 düşüşle 12.729,62 puana indi.

EREĞLİ DEMİR ÇELİK HAFTANIN YILDIZI OLDU

Anasayfa — Erdemir

Bu hafta BIST 100 endeksinde yer alan hisse senetleri arasında en fazla yükselen hisse, yüzde 5,84’lük artışla Ereğli Demir Çelik oldu. Ereğli Demir Çelik'i, yüzde 5,65 yükselişle Akbank ve yüzde 5,44 artışla Türkiye İş Bankası (C) izledi.

EN ÇOK DEĞER KAYBEDENLER

BİM'de Eylül indirimi fırtınası! Bu fiyatlar kaçmaz! - İmza Gazetesi - Zonguldak Haber Merkezi - Zonguldak Gazeteleri - Zonguldak Haberleri

Haftanın en çok düşüş yaşayan hisseleri ise yüzde 12,63 ile BİM Birleşik Mağazalar, yüzde 11,56 ile Batıçim Batı Anadolu Çimento ve yüzde 10,75 ile Europen Endüstri olarak sıralandı.

BORSA İSTANBUL'UN EN DEĞERLİ ŞİRKETLERİ

Garanti BBVA, sürdürülebilir sendikasyon kredisini yeniledi - Finans haberlerinin doğru adresi - Mynet Finans Haber

Borsa İstanbul'da işlem gören en değerli şirketler sıralamasında başı çekenler ise 516 milyar 600 milyon lira piyasa değeriyle Garanti BBVA, 474 milyar 720 milyon lira ile Koç Holding ve 403 milyar 305 milyon lira piyasa değeriyle Türk Hava Yolları oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN