Altın, dolar yerine bunu alın! Ünlü ekonomist çok kazandıracak dedi, o yatırımı önerdi

Altın, dolar yerine bunu alın! Ünlü ekonomist çok kazandıracak dedi, o yatırımı önerdi

Altın, dolar yerine bu yatırım aracını alın! Ünlü ekonomist Hatice Kolçak, çok kazandıracak diyerek önerdiği o yatırımı açıkladı...

Ekonomist Hatice Kolçak, yatırımcılara yönelik yaptığı açıklamada, gümüşün sunduğu yüksek kazanç fırsatlarına dikkat çekti. Endüstriyel taleple desteklenen gümüşün uzun vadede değer kazanmaya devam edeceğini belirten Kolçak, yatırımcıların bu fırsatı göz ardı etmemesi gerektiğini vurguladı.

“GÜMÜŞ, BÜYÜK KAZAN İMKANLARI SAĞLIYOR”

Gümüş yükselir mi düşer mi? Gümüş fiyatları ile ilgili önemli değerlendirme! “Biden'ın adımları…” - Finans haberlerinin doğru adresi - Mynet Finans Haber

Kolçak, gümüşün diğer yatırım araçlarına kıyasla daha fazla avantaj sağlayabileceğine dikkat çekerek, “Şu an yatırımcılar için gümüş büyük kazanç imkanları sağlıyor. Yatırım portföylerinde mutlaka yer almalı” şeklinde konuştu.

Ayrıca, piyasadaki belirsizlikler karşısında gümüşün güvenli bir yatırım aracı olduğunu vurgulayan Kolçak, bu değerli madenin yatırımcılar için güçlü bir alternatif sunduğunu söyledi.

SANAYİ SEKTÖRÜNDEKİ GÜMÜŞ TALEBİ ARTIYOR

GÜMÜŞ YATIRIMCILARI DİKKAT! Gümüş gram fiyatı ne kadar? 27 Ocak 2023 güncel gümüş fiyatı..

Gümüşün sadece bir yatırım aracı olmadığını, aynı zamanda sanayi sektöründe yaygın olarak kullanıldığını belirten Kolçak, “Gümüş, endüstriyel alanda büyük bir ihtiyaç. Bu talep de değerinin artmasına yol açıyor ve yatırımcılar için uzun vadede daha fazla kazanç sağlayacak” ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN