Narin cinayetinde halılarda 2 kişinin DNA'sı aranacak

Narin cinayetinde halılarda 2 kişinin DNA'sı aranacak

Diyarbakır'da kaybolduktan sonra cansız bedeni bulunan küçük Narin Güran cinayetinde yeni bir gelişme yaşandı. Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından, şüphelilerden biri olan Arif Güran'ın evinden alınan halılar ve bazı materyaller üzerinde detaylı incelemeler yapılacağı öğrenildi. Bu incelemelerde, halılarda Narin'e ait olabilecek salya veya olaya dair bir DNA bulgusu bulunup bulunmadığı araştırılacak. Ayrıca, amca Salim'in izlerine de rastlanıp rastlanmayacağı incelenecek.

Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın vahşice öldürülmesiyle ilgili soruşturma derinleşiyor. Jandarma ekipleri, cinayetin işlendiği yerin belirlenmesi için titizlikle çalışırken, Arif Güran'ın evinden alınan halılarda ve diğer materyallerde delil arayacak.

Habertürk'te yer alan habere göre, Narin'in cesedinin bulunduğu yerin belirlenmesi amacıyla, Arif Güran'ın evi, ahırları, Nevzat Bahtiyar'ın ahırı ve üvey babaanne Süheyla Güran'ın ahırı gibi çok sayıda noktada inceleme yapıldı. Bu incelemelerde elde edilen tüm materyaller, Jandarma Kriminal Dairesi'ne gönderildi. Özellikle Arif Güran'ın evindeki halılarda, Narin'e ait olabilecek salya veya başka bir biyolojik materyale ait DNA olup olmadığı araştırılacak.

Öte yandan, cinayetin zanlılarından biri olan Nevzat Bahtiyar'ın son ifadesi de dikkat çekti. Bahtiyar, ifadesinde amca Salim'in kendisini Arif Güran'ın evine çağırdığını ve Narin'in cansız bedenini gördüğünü belirtti. Salim'in, Narin'i Yüksel ile ilişkisini görmesi nedeniyle öldürdüğünü ve Nevzat Bahtiyar'ı da suç ortağı yaptığını iddia etti.

Narin’in cesedinin bulunmasından sonra cinayetin gerçekleştiği yeri tespit etmeye çalışan Jandarma ekipleri, 5 noktada dikkat çeken çalışmalar yaptı.

Önemli noktalar olarak görülen bu yerler, Arif Güran’ın iki ahırı ve evi, Nevzat Bahtiyar’ın ahırı, üvey babaanne Süheyla Güran’ın ahırı ve olayın en önemli delilin çıktığı noktalardan biri de amca Salim Güran’ın kullandığı araçtı. Aracın ön şoför koltuğu, aracın arka sağ kapı iç tarafı ve direksiyon üstünde Narin’e ait salya DNA’sı bulundu.

NEVZAT BAHTİYAR SON İFADESİNDE EVİ İŞARET ETMİŞTİ

Sürdürülen soruşturma kapmasında üçüncü kez ifadesi alınan Nevzat Bahtiyar, yeni iddialarda bulunmuştu. ,

Bahtiyar son ifadesinde kendisini amca Salim’in çağırdığını ve Arif Güran’ın evine gittiğini belirterek, “Eve girdiğimde odaların kapıları kapalıydı. Bir tanesi açıktı. Odada Narin yatıyordu. Salim bana, 'Narin, Yüksel’le ilişkimizi gördü onu öldürdüm. Artık sen de suç ortağımsın. Al bunu parçala yok et' dediğini söylemişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN