Geçen sezon Trabzonspor'u çalıştırmıştı: Nenad Bjelica'nın yeni durağı belli oldu! Dev takıma imzayı attı...

Geçen sezon Trabzonspor'u çalıştırmıştı: Nenad Bjelica'nın yeni durağı belli oldu! Dev takıma imzayı attı...

Geçen sezon Trabzonspor'u çalıştıran ancak beklentilerin altında bir performans ortaya koyarak görevine son verilen Hırvat teknik adam Nenad Bjelica'nın yeni takımı belli oldu.

Trabzonspor'da görev aldığı süre boyunca beklentileri karşılamayan, bordo-mavili takımdan ayrıldığı günden sonra ise Alman ekibi Union Berlin'in başına geçen Hırvat teknik adam Nenad Bjelica'nın yeni durağı belli oldu. Hırvat hoca, resmi imzayı attı.

Trabzonspor'dan ayrıldıktan sonra Alman ekibi Union Berlin'in başına geçen Hırvat teknik adam, ülkesine geri döndü. Tecrübeli teknik adam, Hırvatistan devi Dinamo Zagreb'in başına geçti.

Dinamo Zagreb'in sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda Nenad Bjelica'yla sözleşme imzalandığı belirtildi.

Nenad Bjelica için yapılan açıklamada, "Yaklaşık 4.5 yıl sonra Dinamo Zagreb, yeniden Nenad Bjelica'yla anlaştı. Bjelica, cumartesi günü takımın başında olacak. Tüm taraftarlarımızı yeni zaferlere başlamak için cumartesi günü stadyuma davet ediyoruz. Bjelica'ya yeni görevinde başarılar diliyoruz". ifadelerine yer verildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN