Beşiktaş bir transferi daha bitirdi! Resmi açıklama an meselesi...

Beşiktaş bir transferi daha bitirdi! Resmi açıklama an meselesi...

Yaz transfer döneminde yıldız isimleri transfer ederek kadrosunu güçlendiren Beşiktaş, bir transferde daha mutlu sona ulaştı.

Yaz transfer döneminin en hareketli takımlarından biri olan Beşiktaş, bir transferde daha mutlu sona ulaştı. Siyah-beyazlı ekip, savunma hattına bir takviye daha yaptı.

Yeni sezonda TFF Süper Kupa'da ve Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşmayı, UEFA Avrupa Ligi'nde ise grup aşamasına kalmayı hedefleyen Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Yaz transfer döneminin en hareketli takımlarından biri olan siyah-beyazlı ekip, bir transferi daha bitirdi.

Gabriel Paulista, Rafa Silva, Ciro İmmobile ve Can Keleş transferlerinde mutlu sona ulaşan Beşiktaş, bu kez de Emirhan Topçu transferini bitirdi.

Gazeteci Fatih Doğan'ın haberine göre; Siyah-beyazlı ekip, 23 yaşındaki savunma oyuncusunun transferi için Rizespor ile anlaşmaya vardı. Karadeniz ekibinin Beşiktaş'ta forma giyen Montero ve Kartal Kayra ile ilgilendiği ve anlaşmanın resmiyete kavuşması için önce takasta kullanılacak oyuncunun belirleneceği kaydedildi.

Güncel piyasa değeri 4,3 milyon euro olan 23 yaşındaki stoper oyuncusu geçtiğimiz sezon Rizespor forması altında 32 karşılaşmada 1 gol 4 asiste imza attı.

Emirhan Topçu için takas teklifi! - Duhuliye

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN