Hatayspor'da erken ayrılık: Özhan Pulat gitti Çalımbay geldi

Hatayspor'da erken ayrılık: Özhan Pulat gitti Çalımbay geldi

Hatayspor, kötü sonuçlar sonrası Teknik Direktör Özhan Pulat ile yollarını ayırdı ve tecrübeli hoca Rıza Çalımbay ile anlaştı.

Süper Lig’in henüz 3. haftası geride kalmışken, Hatayspor’da sürpriz bir teknik direktör değişikliği yaşandı. Sezona kötü başlayan Hatayspor, üst üste alınan olumsuz sonuçların ardından Teknik Direktör Özhan Pulat ile yollarını ayırma kararı aldı.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Hatayspor yönetimi, tecrübeli teknik direktör Rıza Çalımbay ile anlaşmaya vardı. Çalımbay, uzun yıllardır Süper Lig’de birçok takımda gösterdiği başarılarla tanınıyor ve Hatayspor’u toparlamak için göreve getirildi.

Rıza Çalımbay’ın takımın başına geçmesiyle Hatayspor’da yeni bir dönem başlaması beklenirken, taraftarlar bu değişikliğin sahadaki performansa nasıl yansıyacağını merakla bekliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN