Alex de Souza Türkiye'deki hayat pahalılığına isyan etti! "Korkutucu biçimde pahalılığı gözlemledim"

Alex de Souza Türkiye'deki hayat pahalılığına isyan etti! "Korkutucu biçimde pahalılığı gözlemledim"

12 yıl sonra Türkiye'ye geri dönen Alex de Souza Türkiye'deki hayat pahalılığına isyan ederek "Yıllar sonra Türkiye’ye döndükten sonra, korkutucu biçimde pahalılığı gözlemledim" diye konuştu.

Antalyaspor'un Brezilyalı teknik adamı Alex de Souza, Türkiye'deki hayat pahalılığına resmen isyan etti. 12 yıl sonra Türkiye'ye geri dönen kırmızı-beyazlı ekibin genç teknik adamı, dikkat çekici açıklamalara imza attı.

Rafine TV'den Merve Toy'un sorularını yanıtlayan Brezilyalı teknik adam, "Türkiye genel olarak pahalı bu arada... Türkiye'de uzun yıllar yaşadığı için kıyaslama şansı oldu mu?" şeklindeki soruya çarpıcı bir yanıt verdi.

Hayat pahalılığına ve enflasyona dikkat çeken Brezilyalı çalıştırıcı, "Evet, açıkçası ben de bunu düşünmüştüm. Yıllar sonra Türkiye’ye döndükten sonra, korkutucu biçimde pahalılığı gözlemledim. Bunun yanında futbol da çok fazla para gerektiren bir sektör olduğu için burada da pahalılık göze çarpıyor" açıklamasında bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN