84 milyon euroluk savunma oyuncusu adım adım Galatasaray'a! Aslan bombayı patlatıyor...

84 milyon euroluk savunma oyuncusu adım adım Galatasaray'a! Aslan bombayı patlatıyor...

Beşiktaş karşısında tarihinin en ağır yenilgilerinden birini alan Galatasaray, savunma hattını güçlendirme kararı aldı. Aslan, 84 milyon euroluk savunmacıya kancayı taktı.

Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray'da sıcak saatler yaşanıyor. Yarın akşam Süper Lig'de yeni sezonu açacak olan sarı-kırmızılı ekip, savunma hattını güçlendirmek için çalışmalara başladı. Aslan, 84milyon euroluk savunmacının transferi için önemli mesafe aldı.

Beşiktaş karşısında alınan hezimet sonrasında defans hattını güçlendirme kararı alan Galatasaray, gözünü İngiltere'ye dikti.

Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu'nun aktardığına göre; Galatasaray, İngiliz ekibi Aston Villa formasını terleten Fransız savunma oyuncusu Lucas Digne ile anlaşmaya vardı.

Sarı-kırmızılı ekibin İngiliz ekibine resmi teklif yaptığı ve Cenk Ergün'ün İngiliz ekibinin futbol direktörü Monchi ile görüşmelere başladığı vurgulandı.

Geçtiğimiz sezon İngiliz ekibinde 42 müsabakada görev alan Fransız savunmacı bu karşılaşmalarda 2 gol 6 asiste imza attı. Tecrübeli sol bekin Şampiyonlar Ligi faktörü nedeniyle sarı-kırmızılı ekibe transfer olmaya sıcak bakabileceği öne sürüldü.

31 yaşındaki yıldız sol bekin Aston Villa ile sözleşmesi 2026'ya kadar devam ediyor. Fransız sol bek için bugüne dek toplamda 84,20 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Lucas Digne Galatasaray'da

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN