45 transfer için 50 milyon euro bonservis bedeli ödetmişti! Abdullah Avcı Avrupa'da sınıfta kaldı: 1,11 puan ortalaması...

45 transfer için 50 milyon euro bonservis bedeli ödetmişti! Abdullah Avcı Avrupa'da sınıfta kaldı: 1,11 puan ortalaması...

Trabzonspor'a transfer ettirdiği 45 futbolcu için 50 milyon euro bonservis bedeli ödettiren Abdullah Avcı, Avrupa'da sınıfta kaldı. Tecrübeli teknik adam Trabzonspor'da 18 Avrupa karşılaşmasında sadece 1,11 puan ortalaması elde etti.

FURKAN UZUN

Trabzonspor'un başına geçtiği 10 Kasım 2020'den bu yana bordo-mavili takıma 45 futbolcu transfer ettirerek 50 milyon 734 bin 852 euro bonservis bedeli ödettiren Abdullah Avcı, Avrupa'da beklentilerin altında kaldı. Tecrübeli teknik adam yönetimindeki Karadeniz ekibi, dün akşam Avusturya ekibi Rapid Wien'e 2-0 mağlup olarak UEFA Avrupa Ligi'ne veda etti.

Sezona yeni bir kadro ve büyük umutlarla başlayan Trabzonspor'da Abdullah Avcı, oyun ve oyuncu tercihleriyle hayal kırıklığı yarattı.

Rapid Wien'e toplamda 3-0 ile elenen Trabzonspor'da bordo-mavili taraftarlar son bir hafta içerisinde üçüncü kez Abdullah Avcı'yı istifaya davet etti. Bordo-mavili ekibe imza attığı günden bu yana 45 futbolcuyu takıma transfer ettirerek Trabzonspor'a 50 milyon 734 bin 852 euroluk bonservis bedeli ödettiren Abdullah Avcı, özellikle Avrupa'da imza attığı başarısız sonuçlar nedeniyle hayal kırıklığı yarattı.

TRABZON'DA 1,11 PUAN ORTALAMASI YAKALADI

Avcı yönetiminde Avrupa'da toplamda 18 karşılaşmaya çıkan Trabzonspor, bu karşılaşmalarda toplamda 6 galibiyet 2 beraberlik ve 9 yenilgi elde etti. Fırtına bu karşılaşmalarda sadece 1,11 puan ortalaması yakaladı.

Daha önce Başakşehir ve Beşiktaş'ı çalıştırdığı dönemde de Avrupa'da mücadele eden Avcı, kariyeri boyunca ise Avrupa karşılaşmalarında toplamda 41 müsabakada 11 galibiyet 9 beraberlik ve 21 mağlubiyet elde etti. Avcı, kariyeri boyunca Avrupa'da sadece 1,02 puan ortalaması elde etti.

Avcı, teknik adamlık kariyerinde sadece Club Brugge, Rijeka, Molde ve Ruzemberok'u eledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN