İYİ Parti'de istifa depremi sürüyor! İki isimden ayrılık kararı

İYİ Parti'de istifa depremi sürüyor! İki isimden ayrılık kararı

Geçtiğimiz hafta Kayseri Milletvekili Dursun Ataş’ın istifasının ardından, İYİ Parti Sarız İlçe Başkanı İbrahim Şimşek ve Kocasinan İlçe Başkanı Nazlı Özsoy Şahin de istifa etti.

İYİ Parti'de son dönemde yaşanan istifalar, partiyi derinden etkilemeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Kayseri Milletvekili Dursun Ataş'ın partisinden ayrılmasının ardından, bu kez Kayseri'deki iki ilçe başkanından peş peşe istifa haberleri geldi.

İYİ Parti Sarız İlçe Başkanı İbrahim Şimşek, görevinden ve partisinden istifa ettiğini açıkladı. Yedi yıldır özveriyle yürüttüğü ilçe başkanlığı görevini sağlık sorunları nedeniyle bıraktığını belirten Şimşek, "Kurucusu olduğum partim için bir nefer olarak çalışmaya devam edeceğim. Ancak partiyi bu duruma düşürenlerin de Allah bin türlü belasını versin" dedi. Şimşek, açıklamasında Sarız İlçesi'nde son genel seçimde oylarını artırdıklarını belirterek, bununla gurur duyduğunu ifade etti.

İLÇE BAŞKANI DA İSTİFASINI SUNDU

Sözcü'de yer alan habere göre; Sarız İlçe Başkanı İbrahim Şimşek'in istifasının hemen ardından, İYİ Parti Kocasinan İlçe Başkanı Nazlı Özsoy Şahin de görevinden ve partisinden ayrıldığını duyurdu. Şahin, altı yıldır İYİ Parti üyesi olduğunu ve çeşitli yönetim kadrolarında görev aldığını belirterek, son bir yıldır yürüttüğü Kocasinan İlçe Başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıkladı. Şahin, zor bir süreçten geçtiklerini vurgulayarak, kendisine destek veren yönetim kuruluna teşekkür etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN