Hyundai Kona yerine herkes bunu alacak! 250 Nm torkluk yol canavarı geliyor! O tarihte yollara çıkacak

Hyundai Kona yerine herkes bunu alacak! 250 Nm torkluk yol canavarı geliyor! O tarihte yollara çıkacak

Otomotiv sektöründe yeni modeller yerini almaya devam ediyor. MG sevilen crossover modelleri arasında yer alan ZS’nin yeni görüntüsünü görücüye çıkardı. Aracın hem özellikleri hem de fiyatı dikkat çekiyor.

Hyundai Kona’ya rakip geliyor. MG yeni hibrit model aracı ZS’yi tanıttı. Uygun fiyatı ile tüm dikkatleri üzerinde ZS, hem özellikleri ile hem de fiyatıyla tüm dikkatleri üzerinde topluyor. Çok daha keskin hatları ve modern çizgileriyle ön plana çıkan ZS, ön ızgarası ve far tasarımı ile aracı dinamik bir görüntü katmaktadır.

MG ZS ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

Yalnızca hibrit motor seçeneği ile piyasaya sürülen MG ZS, araçta 1001 beygir gücüne sahip 1,5 litrelik 4 silindirli benzinli motor seçeneği sunmaktadır. Arka koltukların altında yer alan elektrikli motor seçeneği bulunurken ikisinin birleşmesi ile birlikte güç 194 HP'ye ulaşıyor. Sıfırdan 100 kilometreye yalnızca 8,7 saniyede ulaşan otomobilin tork değeri ise 250 Nm olarak belirtildi.

MG ZS: Στην καλύτερη τιμή της αγοράς και με όφελος ανταλλαγής | carandmotor.gr

MG ZS,12,3 inçlik büyük bir bilgi eğlence ekranı ile piyasaya sürülürken 7 inçlik yüksek çözünürlüklü bir dijital gösterge paneli de sürücüye modern bir kokpit deneyimi yaşatmaktadır.

MG ZS FİYATI NE KADAR?

MG ZS standart versiyonunda 21.995 sterlin fiyata sahiptir. “Trophy” adı verilen üst seviye donanımda ise 25.000 sterlinden başlayan fiyatlar sunulmaktadır. Ön siparişi açılan otomobilin teslimatları Ekim ayında yapılmaya başlanacak. Yeni modelin Türkiye'ye gelip gelmeyeceği ise belirsizliğini koruyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN