Araba markete girdi: Vatandaş, çekiliş yapılıyor zannetti! Film sahnesi gibi ama gerçek

Park esnasında kontrolden çıkan otomobil, marketin içine daldı. Olayı gören vatandaş, market içinde çekiliş yapıldığını düşündü. İşte detaylar...

Kocaeli'nin Derince ilçesin Çenedere Caddesi'nde otomobilini park etmeye çalışan bir sürücü, fren yerine gaz pedalına basmaya devam etmesi üzerine markete girdi. Marketin camı tuzla buz olurken, içerde kimsenin bulunmaması faciayı önledi.

ilginc-komik-kazalar-trafik-kazasi-izle-6.jpg

OTOMOBİL MARKETE DALDI

Sürücü de kazadan yara almadan kurtuldu. 112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbar üzerine adrese polis ekipleri sevk edildi. Polis, kazaya ilişkin tutanak tuttu. Otomobil ise cam kırıklarının temizlenmesi sonrasında marketten çıkarıldı.

"ÇEKİLİŞ VAR SANDIM"

Markette otomobili görünce şaşırdığını söyleyen Ferhat Coşkun, "Markette otomobili görünce çekiliş var sandım. Sonra baktım ki iş başka türlüymüş, kaza yapmış. Galiba sürücü fren yerine gaza basmış" dedi.

ilginc-komik-kazalar-trafik-kazasi-izle-1.jpg

ilginc-komik-kazalar-trafik-kazasi-izle-5.jpg

ilginc-komik-kazalar-trafik-kazasi-izle-3.jpg

ilginc-komik-kazalar-trafik-kazasi-izle-4.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN