Dolgun maaşlı iş fırsatı! Vasıflı 30 bin TL vasıfsız 22 bin TL maaş alacak! Hem kadın hem de erkek işçi aranıyor

Dolgun maaşlı iş fırsatı! Vasıflı 30 bin TL vasıfsız 22 bin TL maaş alacak! Hem kadın hem de erkek işçi aranıyor

İşsizlik her geçen gün artış gösterirken vatandaşlar yüksek maaşlı iş fırsatlarını değerlendirmek için araştırmalarını sürdürüyor. O işte vasıflı elemana 30.000 TL vasıfsız elemana 22.000 TL maaş fırsatı sunuluyor. İster kadın ister erkek olsun yüksek maaşı cebine koyuyor. İşte tüm detaylar…

Trabzon'da kapı üretimi için dolgun maaşlı vasıflı ve vasıfsız işçi alımı yapılacağı belirtildi. İŞKUR üzerinden yayınlanan ilan doğrultusunda gerekli niteliklere sahip olan adayların başvuru yapabileceği belirtildi. Trabzon’un Kaşüstü bölgesinde bulunan firma için kapı üretim kısmında çalışmak üzere vasıflı ve vasıfsız bay-bayan işçi alımı yapılacak. İşte tüm detaylar…

ÇALIŞMA ŞARTLARI NE OLACAK?

Firma tarafından yapılan açıklama doğrultusunda kapı üretim bölümünde görev alacak kişilerin Trabzon Kaşüstü bölgesinde ikamet ediyor olması gerekmektedir. Kapı ustası ya da vasıfsız işçi olarak bu pozisyonda çalışmak isteyen adaylar için çalışma şartları şu şekildedir:

  • Hafta İçi Çalışma Saatleri: 08:00 - 18:30
  • Hafta Sonu: Cumartesi ve pazar günleri tatil.
  • Resmi Tatiller: İzinli.
  • Yemek: Öğle yemeği atölyede verilmektedir.

Ankarada Panel Kapı, Amerikan Panel Kapı İmalatı Ve Modelleri Siteler » Ankarada Dolap - Ahşap Sanayi - Ankarada Dolap - Ahşap Sanayi

NE KADAR MAAŞ VERİLECEK?

Kapı ustası olarak görev alacak adayların 25.000 TL ile 30.000 TL arasında maaş alacağı belirtildi. Vasıfsız işçi olarak çalışacak kişilerin ise 20.000 TL ile 22.000 TL arasında maaş alacağı aktarıldı.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Başvuruda bulunmak isteyen adayların İŞKUR'un internet sayfası üzerinden ilana giriş yaparak başvur butonuna tıklayarak ilk adımı tamamlaması gerekmektedir. Başvuru sürecinin ardından iletişim numarasını arayarak randevu alınacağı belirtildi. Adaylardan istenen başvuru şartları şu şekildedir:

  • Fiziki ve Bedensel Yeterlilik: Görevini yerine getirebilecek fiziksel yeterliliğe sahip olmak.
  • Öğrenim Seviyesi: Okur yazar düzeyinde olmak yeterlidir.
  • Tercih Edilen İkamet İlçeleri: Akçaabat, Trabzon Merkez, Yomra, Ortahisar.

Kapı Üretim Hatları | Endmaksan Mühendislik

BAŞVURULAR NE ZAMAN SONLANACAK?

İŞKUR üzerinden yapılan başvuruların 21 Eylül 2024 tarihinde sona ereceği belirtildi. Kapı üretim sektöründe çalışmak isteyen adayların iş fırsatını kaçırmaması gerektiği belirtilirken Trabzon'da ikamet etmesi şartını sağlaması gerektiği de aktarıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN