Maden suyuna kaya tuzu ekleyip churchill yapın! Günde bir bardak içenin hayatı değişecek, kanı bile temizliyor

Maden suyuna kaya tuzu ekleyip churchill yapın! Günde bir bardak içenin hayatı değişecek, kanı bile temizliyor

Uzmanlardan kaya tuzlu churchill tarifi geldi. Maden suyunun üzerine kaya tuzu ekleyerek günde bir bardak tüketin. Tüketenlerin hayatını değiştirecek bu tarif kanınızı bile temizliyor. İşte churchill tarifi...

Hayatınızı değiştirecek ve kanınızı tazeleyecek yeni churchill tarifi geldi. Maden suyu üzerine kaya tuzu ekleyerek deneyin. Faydaları saymakla bitmeyen bu tarif uzmanlar tarafından öneriliyor. İşte kaya tuzlu churchill tarifi...

CHURCHİLLİN FAYDALARI

Son dönemlere göre, kafelerde bol bol tüketilen çörçilin yeni bir tarifi daha paylaşıldı. Uzmanlar bu tarif sayesinde bağırsaklarda oluşan rahatsızlıklar churchill sayesinde rahatlatma sağlanıyor. Faydaları sadece bu kadarla kalmayarak mide bulantısını gidererek, mide asidini dengeliyor. Sıcak yaz günlerinde sık sık önerilen bu tarif terleme yoluyla kaybedilen mineralleri hızlı bir şekilde telafi etmenizi sağlıyor.

2560x1600-1497366-www-artfile-ru.jpg

VÜCÜDU TOKSİNLERDEN ARINDIRIR

churchill tarifini uygulamak için bir tutam kaya tuzu, maden suyu ve biraz limon gerekiyor. Maden suyu sayesinde kaya tuzu hızlıca çözülecek ve faydaları karışımın içinde yayılacaktır. Bu karışım sayesinde vücut içerisine kirleri, toksinleri ve yağlarda birikmiş olan kirleri arındırır.

Üzerine dökeceğiniz limon suyu ya da sirkeyle halk dilinde churchill olarak bilinen bu karışım vücuda birçok faydası bulunacaktır. Sıcak yaz günlerinde vücudunuzdan eksilen magnezyum ve sodyumu bu karışım sayesinde tekrardan karşılayabilirsiniz. Tansiyon hastalarının bu tarife karşı dikkatli olarak doktora danışmadan tüketmemesi gerekiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN