Tarih, Şifa, Kültür Balıkesir Aromaterapi Festivali’nde buluşuyor!

Tarih, Şifa, Kültür Balıkesir Aromaterapi Festivali’nde buluşuyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin koordinasyonunda; Ayvalık, Burhaniye, Edremit ve Gömeç Belediyeleri tarafından 4-7 Temmuz günleri arasında Burhaniye Ören’de 5’incisi düzenlenecek olan “Balıkesir Aromaterapi Festivali” için geri sayım başladı.

“Tarih, Şifa, Kültür” temasıyla gerçekleştirilecek ve ülkemizde alanında yapılan tek festival olan Balıkesir Aromaterapi Festivali’nde dört gün boyunca uzman konuşmacılar; aromaterapiyi anlatacak, atölyeler, ürün stantları, fotoğraf çekim alanları, sergiler, tiyatro ve konserler olacak.

Festival kapsamında Balıkesir Çiftçi Eğitim Merkezi’nde (BAÇEM), Ören Meydanı’nda ve Ören Amfi Tiyatro’da; 43 atölye çalışması, 38 söyleşi, üçü çocuklara özgü olmak üzere 14 dinleti ve konser, 3 tiyatro, 8 resim sergisi yapılacak. Ören Meydan’da ise aromaterapi ürünlerini kapsayan 80’i Balıkesir dışından olmak üzere 189 stant açılacak. 4 Temmuz’da Balıkesir Çiftçi Eğitim Merkezi’nde (BAÇEM) yapılacak hasattan sonra Ören Meydanı’na ulaşmak üzere traktör ve tur otobüslerinin yer aldığı konvoy eşliğinde kortej yürüyüşü yapılacak. Festival kapsamında; Birsen Tezer, Bülent Ortaçgil, Suzan Kardeş ve Oğuz Aksaç Ören Amfi Tiyatro sahnesinde Balıkesirlilerle buluşacak. Balıkesir Büyükşehir Başkanı Ahmet Akın yaptığı açıklamada; Ayvalık, Burhaniye, Edremit ve Gömeç Belediyeleri ile birlikte düzenledikleri 5. Balıkesir Aromaterapi Festivali’ne tüm doğaseverleri “doğanın şifalı kokularıyla ve tatlarıyla buluşmaya” davet ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN