Pendik'te trafik magandasına uçan kafa: O anlar kamerada

İstanbul Pendik'te bir trafik kavgası sırasında tansiyon yükseldi. İki sürücü arasında başlayan tartışma, bir tarafın kriko kullanarak diğerine saldırmasıyla şiddetlendi. Kavga anına şahit olan bir kişi, durumu daha da tehlikeli hale getiren krikolu saldırgana hızla müdahale ederek uzaklaştırdı. O anlar, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Pendik'te iki sürücü arasında çıkan kavga, yoldan geçen bir vatandaşın levyeli saldırgana “uçarak kafa atmasıyla” son buldu.

İstanbul'un Pendik ilçesinde iki otomobil sürücüsü arasında çıkan tartışma, şiddetli bir kavganın fitilini ateşledi. Kavgada, bir sürücü kriko ile diğer sürücüye saldırarak durumu daha da tehlikeli hale getirdi. Olayı gören bir vatandaş, krikolu saldırgana hızla müdahale ederek onu uzaklaştırmayı başardı.

TARTIŞMA KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

Olay, Pendik’te saat 15.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Erol Kaya Caddesi üzerinde seyir halinde anlaşmazlık yaşayan 2 araç sürücüsü arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede alevlenerek kavgaya dönüştü. Sürücülerden biri arabasından aldığı kriko ile diğer sürücüye saldırdı.

Olaya tanık olan bir vatandaş ise krikolu saldırganın yüzüne kafa atarak olay yerinden uzaklaştırdı. Kavga, vatandaşların araya girmesi ile sonlandı. Kavga anı ise vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN