Motosiklet sürücüsü, ölüme böyle gitti! Feci kaza kamerada

Ticari taksiye çarpan motosikletin sürücüsü, hayatını kaybetti. Kaza anı başka bir motosiklet sürücüsünün kask kamerasına saniye saniye yansıdı. İşte o anlar...

Antalya'nın Alanya ilçesine bağlı Türkler mahallesi D-400 karayolu üzerinde Antalya istikametine seyir halinde olan Mert Yücel'in (23) idaresindeki motosiklet, kavşakta dönüş yapmak isteyen Hasan D.'nin (51) kullandığı ticari taksiye çarptı.

KAZA ANINDA HAYATINI KAYBETTİ

Kazanın bildirilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekibi, yaptıkları kontroller de motosiklet sürücüsünün hayatını kaybettiğini belirledi. Ticari takside bulunan sürücü ve yabancı uyruklu 3 yolcu ise kazayı yara almadan atlattı. Mert Yücel'in cansız bedeni savcılık ve jandarmanın yaptığı incelemelerinin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

ÖLÜM ANI KAMERADA

Kaza anı, yanında seyir halinde olan başka motosiklet sürücüsünün kask kamerasına yansıdı. Görüntülerde diğer motosiklet sürücüsünün yanından geçen motosiklet sürücüsünün taksiye çarparak yola savrulduğu anlar kayıt altına alındı.

antalya-alanya-trafik-kazasi-goruntuleri-izle-alanya-son-dakika-haberleri-6.jpg

antalya-alanya-trafik-kazasi-goruntuleri-izle-alanya-son-dakika-haberleri-7.jpg

antalya-alanya-trafik-kazasi-goruntuleri-izle-alanya-son-dakika-haberleri-2.jpg

antalya-alanya-trafik-kazasi-goruntuleri-izle-alanya-son-dakika-haberleri-3.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN