Türkiye'yi yasa boğan Narin cinayetinde dikkat çeken detay! Bulunduğu yer şoke etti

Günlerdir herkesin umutla iyi bir haber beklediği Narin Güran'dan kötü haber geldi. Her detayı an be an yakından takip eden Türkiye sabah saatlerinde gelen kötü haberle sarsıldı. Narin’in cansız bedenin bulunduğu yer ise herkesi şaşırttı. İşte tüm detaylar…

HİLAL NAS

21 Ağustos tarihinden bu yana Türkiye'nin gözü kulağı Narin Güran'dan gelecek iyi bir haberdeydi. 19 gündür aranan 8 yaşındaki küçük Narin'in cansız bedeni sabah saatlerinde bulundu. Tüm Türkiye'yi yasa boğan cinayetin detayları ise yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Defalarca aranan bölgede tek bir iz bile bulunamazken 19 gün sonra küçük Narin’in cansız bedeni oradan çıkarıldı. İşte tüm detaylar…

BAKAN YERLİKAYA DUYURDU

Diyarbakır’da 21 Ağustos’ta kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran’dan gelen kötü haber tüm Türkiye’yi yasa boğdu. Tam 19 gündür süren umutlu bekleyiş, küçük kızın cansız bedeninin Eğertutmaz Deresi'nde bulunmasıyla acıya dönüştü. Narin'in cesedinin daha önce defalarca aranan bu bölgede, taşlar ve dallarla örtülerek gizlenmiş halde bulunması dikkat çekti.

Narin Güran ölü bulundu! SON DAKİKA Ali Yerlikaya açıkladı

Türkiye, Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinin kırsal kesiminde kaybolan Narin Güran'dan gelecek bir haberi umutla bekliyordu. Ancak bugün, arama çalışmalarının 19. gününde, Narin’in cansız bedeni bir çuval içinde, taşlarla kapatılarak saklanmış halde Eğertutmaz Deresi'nde bulundu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, X platformundaki paylaşımında acı haberi duyurdu:

“Narin kızımızın maalesef cansız bedeni jandarma ekiplerimiz tarafından bulundu. Narin kızımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun. Başımız sağ olsun.”

DERENİN DAHA ÖNCE ARANMIŞ OLDUĞU YERDE BULUNMASI ŞOKE ETTİ

Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, vahşetin detaylarını kamuoyuyla paylaştı. Narin’in cansız bedeninin, Eğertutmaz Deresi’nde çuvala konulmuş halde bulunduğunu ve üzerinin taş ve dallarla örtülerek gizlendiğini açıkladı. “İlk bulgulara göre, Narin öldürüldükten sonra çuval içerisinde buraya getirilmiş, dere yatağında suya bırakılmış ve doğal bir görüntü verilerek üzeri taş ve dallarla kapatılmış" dedi. Bu olay, daha önce defalarca aranan bu bölgede cesedin bulunması nedeniyle şüpheleri artırdı.

Kayıp Narin'i arama çalışmaları 17'nci gününde; çalışmalar derede yoğunlaştı - CGTN Türk

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Narin’in bulunmasının ardından yetkililer, olayın aydınlatılması için çalışmalara hız verdi. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, soruşturmanın sürdüğünü belirterek, "Narin kızımızın ölümünden sorumlu olanlar adalet önünde hesap verecektir" dedi. Ancak yetkililer Narin’in ölüm nedenine dair herhangi bir detay paylaşmadı.

NARİN’İN KAYBOLUŞU VE SORUŞTURMANIN SEYRİ

Narin Güran, 21 Ağustos’ta Tavşantepe Mahallesi'ndeki Kuran kursundan dönerken kaybolmuştu. Son olarak güvenlik kameralarında 15:15'te görüntülenen Narin, kestirme bir yol olan toprak patikaya girdikten sonra bir daha görülmedi. Aile bireyleri üzerinde yoğunlaşan soruşturma kapsamında ilk şüpheli olarak Narin’in abisi sorgulandı, ancak serbest bırakıldı.

Kahreden iddia! Narin Güran'ın cansız bedeni dere yatağında bir çuval içinde bulundu - Haberler

Daha sonra amca Salim Güran, DNA bulguları ve diğer şüpheler nedeniyle "kasten öldürme" ve "kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma" suçlamalarıyla tutuklandı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, amcanın aracında Narin’e ait DNA izlerinin bulunduğunu ve bu nedenle tutuklandığını açıklamıştı. Savcılık, arabanın şoför koltuğunda bulunan DNA izlerinin daha fazla inceleme için laboratuvara gönderildiğini belirtti.

TÜM TÜRKİYE YAS TUTUYOR

Narin’in cansız bedeninin bulunması, üç haftadır süren umutlu bekleyişi sona erdirirken, Türkiye genelinde büyük bir üzüntü yarattı. Küçük kızın ölümüyle ilgili soruşturma derinleştirilirken, olayın aydınlatılması için çalışmalar sürüyor. Narin'in acılı ailesi ise, bu büyük kayıpla baş etmeye çalışıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN