Üç Bakanın 'Narin' paylaşımında 'aile' detayı dikkat çekti

Üç Bakanın 'Narin' paylaşımında 'aile' detayı dikkat çekti

19 gündür kayıp olan 8 yaşındaki Narin'in cansız bedeni bugün bulundu. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'un ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'ın 'Narin Güran' paylaşımlarında aileye başsağlığı dilememesi dikkat çekti.

Diyarbakır Bağlar'da 21 Ağustos'tan (2024) beri aranan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cansız bedeni, köye 2 kilometre uzaklıktaki dere yatağında çuval içinde bulundu.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir'in Narin'in ardından yaptıkları paylaşım dikkat çekti. 3 Bakan da paylaşımlarında Narin'in ailesine başsağlığı dilemedi.

n1116100312jpg-pmg3fgoc90awyqdun2m5uq.jpg

3 BAKAN DA AİLEYE BAŞSAĞLIĞI DİLEMEDİ

Bakan Yerlikaya, "Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi’nde kaybolan Narin kızımızın maalesef cansız bedeni Jandarma ekiplerimiz tarafından bulundu. Narin kızımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun. Başımız sağolsun" ifadelerini kullandı.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç da yaptığı açıklamada "Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi’nde kaybolan Narin Güran evladımızdan gelen acı haber hepimizi derinden üzdü. Narin kızımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından olayın ilk anından itibaren başlatılan soruşturma çok yönlü ve titizlikle sürdürülmektedir. Narin kızımızın ölümünden sorumlu olan ya da olanlar, adalet önünde hesap verecektir" dedi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş da "Diyarbakır Bağlar’da kaybolan evladımız Narin’in maalesef cansız bedenine ulaşıldı. Başımız sağ olsun. Narin yavrumuzun mekanı cennet olsun. Sorumluların en ağır cezayı alması için Bakanlık olarak sürecin bizzat takipçisi olacağız" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Narin'in amcası Salim Güran "kasten öldürme" ve "kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçlarından tutuklu bulunuyor. Narin'in anne ve babasının, soruşturma kapsamında tutuklanan amcayı cuma günü (06.09.2024) ziyaret etmesi dikkat çekmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN