Narin Güran soruşturmasında yeni gelişme: 21 kişi gözaltına alındı

Narin Güran soruşturmasında yeni gelişme: 21 kişi gözaltına alındı

Diyarbakır'da kaybolmasından günler sonra ölü bulunan sekiz yaşındaki Narin Güran'a ilişkin soruşturmada 21 kişi gözaltına alındı.

Diyarbakır'da 21 Ağustos'ta 'kaybolan' sekiz yaşındaki Narin Güran'ın, daha önce en az üç kez ayrıntılı arama yapılan Eğertutmaz Deresi'nin kenarında, üzeri taş ve dallarla kapatılmış bir çuval içinde, son görüldüğü kıyafetlerle ölü bulunmasının ardından 21 kişinin gözaltına alındığı belirtildi. Narin'in ölüm nedenini belirlemek için otopsi yapılıyor.

Bugüne kadar soruşturma kapsamında kızın ağabeyi gözaltına alınarak serbest bırakılırken, aracında DNA'sına rastlanan amcası tutuklandı.

Bugün de soruşturmaya dair son dakika gelişmesi yaşandı. Soruşturma kapsamında 21 kişi gözaltına alındı.

'ARALARINDA AİLE BİREYLERİ DE VAR'

Soruşturmayı yakından takip eden gazeteci Ferit Demir, gözaltına alınan 21 kişinin arasında aile bireylerinin de bulunduğunu duyurdu.

'ANNE VE BABASI DA VAR'

Amida Haber ise gözaltına alınanlar arasında Narin Güran’ın annesi Yüksel Güran ile babası Arif Güran’ın yanı sıra iki amcası ile bir ağabeyinin bulunduğu bilgisini geçti.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, sosyal medya hesabı X'teki açıklamasında, soruşturmanın çok yönlü olarak devam ettiğini duyurdu.

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında 1 cumhuriyet başsavcıvekili ile 3 cumhuriyet savcısının daha görevlendirildiğini aktaran Tunç, "Narin kızımızla ilgili otopsi işlemi devam etmektedir. Soruşturmanın bu aşamasında 21 şüphelinin gözaltına alınması talimatı verilmiştir. Narin evladımıza bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum" bilgisini verdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN