Bakan Tunç’tan Narin Güran açıklaması: Şüphe vardı, tutuklama kararı tedbirdi

Bakan Tunç’tan Narin Güran açıklaması: Şüphe vardı, tutuklama kararı tedbirdi

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 14 gündür kayıp olan Narin Güran soruşturması ile ilgili açıklamalarda bulundu. Narin'in amcası Salim Güran'ın tutuklanmasıyla ilgili olarak Tunç, "Tutuklama kararı tedbirdi. Soruşturma devam ediyor" dedi.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde 14 gündür kayıp olan 8 yaşındaki Narin Güran’ın kaybolmasıyla ilgili yürütülen soruşturmaya ilişkin, "Şüphe vardı, tutuklama kararı tedbirdi" ifadesini kullandı.

24 TV'de yayınında açıklamalarda bulunan Tunç, Narin Güran’ın amcası Salim Güran'ın tutuklanmasıyla ilgili, "Şüphe vardı, tutuklama kararı tedbirdi. Soruşturma devam ediyor. Kimsenin şüphesi olmasın. En ince detaylarına ulaşıncaya kadar yargımız, savcılığımız gerekli incelemeleri yapacağız" dedi.

Salim Güran, ‘Kasten öldürme’ ve ‘Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’ suçlarından tutuklanmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN