Narin'in bulunmasında kan donduran detay! Ünlü gazeteci açıkladı: Maalesef…

Narin'in bulunmasında kan donduran detay! Ünlü gazeteci açıkladı: Maalesef…

19 gündür herkesin ekrana kilitlendiği Narin Güran’dan kahreden haber geldi. 8 yaşındaki Narin Güran'ın ölümü ile ilgili kan donduran detaylarda bir bir gün yüzüne çıkıyor. Ünlü gazeteci kan donduran olayın tüm gerçekliklerini tek tek anlattı.

HİLAL NAS

Türkiye'nin gözü kulağı Narin'den gelecek güzel bir haberdeydi. Sabah saatlerinde gelen haberin ardında Türkiye’de yasa boğuldu. Olayın perde arkasını anlatan Halk TV muhabiri Ferit Demir, “Sustular” diyerek korkunç olayın detaylarını paylaştı.

HERKES BİLİYORDU…

Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın ölümüyle ilgili kan donduran detaylar ortaya çıktı. Halk TV muhabiri Ferit Demir, canlı yayında yaptığı açıklamada, Narin’in akrabalarından bazılarının bu korkunç olayı bildiklerini ancak sustuklarını iddia etti.

Demir, canlı yayında şu ifadeleri kullandı:

“Narin'in bazı akrabaları bu olayı biliyordu ama susuyorlardı. Yalnızca Narin'i alıp götüren değil, birçok kişi biliyordu ama sustular.”

Narin Güran'ın cansız bedeni bulundu! Eğertutmaz Deresi 11 gün önce aranmıştı | Türkiye Gazetesi

Bu şok edici iddia, Narin’in cesedinin Eğertutmaz Deresi'nde bir çuval içinde, taş ve dallarla gizlenmiş halde bulunmasının ardından soruşturmanın yönünü değiştiriyor. Jandarma ekiplerinin daha önce defalarca aradığı bölgede bulunan ceset, büyük bir soru işaretini de beraberinde getirdi.

SORUŞTURMA DERİNLEŞİYOR

Narin'in ölümüne dair detaylar ve soruşturma süreci hala devam ederken, bu yeni iddialar, olayın çözülmesi için kritik bir noktaya işaret ediyor. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Narin'in ölümünden sorumlu olanların adalet önünde hesap vereceğini belirtmişti. Halk TV muhabiri Ferit Demir’in açıklamaları ise olayın perde arkasında başka kişilerin de bu trajediye dahil olabileceği ihtimalini güçlendiriyor.

Narin Güran'la ilgili yeni gelişme! Ekipler, çalışmalarını Eğertutmaz Deresi'nde yoğunlaştırdı - Haberler

Tüm Türkiye'nin yüreğini burkan bu olayda, gerçeklerin açığa çıkması ve adaletin sağlanması için soruşturmanın detaylandırılması bekleniyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN