Uygun fiyatlı Bodrum deniyor, sadece gizli tatilciler biliyor! Buraya giden de ne sinir kalıyor ne de stres

Uygun fiyatlı Bodrum deniyor, sadece gizli tatilciler biliyor! Buraya giden de ne sinir kalıyor ne de stres

Tatil denildiğinde akla Bodrum, Fethiye gelirken bu güzelliği yalnızca gizli tatilciler biliyor. Bodrum tatilini aratmayan uygun fiyatlı tatil Antalya'nın o ilçesinde yapılacak. Hem doğal güzelliği hem de fiyatları merak uyandırıyor.

Antalya'nın gözde tatil ilçeleri arasında yer alan Kumluca, yaz sezonunda doğal güzellikleri ile ziyaretçileri kendine hayran bırakıyor. Berrak deniz ve eşsiz plajları ile misafirleri unutulmaz bir tatil deneyimi yaşatan bu bölge stres ve kaostan uzak huzur dolu bir tatil sunuyor. Yüksek dağlarla çevrili ve yapılaşmanın kısıtlı olduğu bu koy hem doğası hem de denizi ile kaçırılmayacak bir tatil sunuyor. Antalya'nın Kumluca ilçesine bağlı koy doğa severlerin olduğu kadar deniz tutkunlarının da uygun fiyatlı Bodrum’u olacak.

ANTALYA'NIN BODRUM’U

Antalya'nın Kumluca ilçesine bağlı Adrasan Koyu tatilcilerin yeni gözdesi olacak. Dağların çepeçevre sardı denizi huzur arayanların tatil rotası olacak. Hem tarih hem de doğal güzellikleri gizlenmiş olduğu Adrasan Koyu son zamanlarda hem yerli hem de yabancı turistlerin vazgeçilmez salatası haline dönüştü.

ADRASAN KOYU

Adrasan Suluada Tekne Turları ile keşfedebileceğiniz muhteşem bir Destinasyon olan Adrasan Koyu, yıllardır dillere destan Bodrum sahillerini bile unutturuyor. Deniz tutkunları ile birçok farklı spor etkinliğini bir araya getiren bu koy Akdeniz'in el değmemiş en güzel noktalarından biridir.

Adrasan Koylar Turu | Sazak | Akseki | Korsan Koyu | Porto Ceneviz

ADRASAN’A NASIL GİDİLİR?

Antalya merkeze sadece 95 kilometre mesafede bulunan Adrasan,1.5 saatlik bir yolculuğun ardından eşsiz bir güzellikle herkesi büyülüyor.Kumluca İlçe Merkezi'nin 27 kilometre mesafede yer alan Adrasan’a çoğunlukla Antalya merkezden ulaşım sağlanmaktadır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN