'Mahallede Aile Atölyesi' ile aile ve mahalle kültürünü destekleniyor

'Mahallede Aile Atölyesi' ile aile ve mahalle kültürünü destekleniyor

Kütahya Belediyesi ve Kütahya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü iş birliğiyle hayata geçirilen Mahallede Aile Atölyesi projesi çerçevesinde düzenlenen etkinlikler, Mehmet Akif Ersoy Sosyo-Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi, Evliya Çelebi Mahallesi, Ziraat Mahallesi, Bahçelievler Mahallesi ve Osmangazi Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlarımızın büyük ilgi gösterdiği etkinliklerde, ailelere yönelik aile yaşam becerileri eğitimi verildi. Eğitim sırasında ailelerin günlük hayatlarında karşılaştıkları sorunlara çözümler sunuldu ve merak ettikleri sorular yanıtlandı.

Mahalle muhtarlarının da katılım gösterdiği etkinliklerde, çocuklarımız için özel olarak hazırlanan eğlenceli etkinlikler büyük beğeni toplarken, sürpriz hediyeler verilerek çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Bu tür projelerin toplumsal dayanışmayı güçlendirdiğini belirten mahalle muhtarları, aileler arasında güçlü bağların kurulmasına vesile olan ve bireylerin aile içi iletişimlerini geliştirmelerine katkıda bulunan bu etkinlikten duydukları memnuniyeti dile getirerek, emeği geçenlere teşekkür etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN